Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 15/07: Πρόσεχε μην σε παρασύρουν οι «Σειρήνες» της… καλοπέρασης!

Ζώδια – Παρθένος: Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια ερευνητική διαδικασία, που μπορεί να βγάλει… λαβράκι επιβεβαιώνοντας κάποιες υποψίες σου!

Με τη Σελήνη στον Κριό σίγουρα μπορείς να κερδίσεις περισσότερα ή να αποζημιωθείς για κάτι, έχει ωστόσο τη σημασία του το που θα επενδύσεις ή θα ξοδέψεις τα χρήματα σου, αφού… καλές είναι οι εποχές των «παχιών αγελάδων» αλλά η πρόνοια για το μέλλον μπορεί να αποδειχθεί πολύ σοφή, ας μην σε παρασύρουν λοιπόν οι «Σειρήνες» της… καλοπέρασης! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια ερευνητική διαδικασία, που μπορεί να βγάλει… λαβράκι επιβεβαιώνοντας κάποιες υποψίες σου! Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι «καταστροφικό», καθώς ταξιδεύεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 15/07

Αν είσαι μόνος/η μια ερωτική εμπειρία μπορεί να σου δώσει να καταλάβεις ότι υπάρχουν… πολλά που δεν ξέρεις ακόμη και βέβαια μακάρι αυτή η πρώτη επαφή να είναι και το προοίμιο μιας σχέσης με πολύ δυνατό «δέσιμο». Ωστόσο να θυμάσαι ότι άπαξ και μπεις στη διαδικασία, δεν υπάρχει επιστροφή! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα προσφέρεται για μια «παράδοση άνευ όρων» επί… κλίνης!

Πηγή

See also  Τρόμος στο κτήριο της ΕΡΤ: Άνδρας με μαχαίρι εμφανίστηκε στην είσοδο