Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Άρης: Μαύρη τρύπα το «Κλ. Βικελίδης» – Πληγή το πρόβλημα στο σκοράρισμα

Άρης: Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πετάξει τους περισσότερους βαθμούς εντός έδρας από κάθε ομάδα της εξάδας!

Ο Άρης μεσοεπιθετικά έχει ορισμένους ποιοτικούς παίκτες.

Στη διάρκεια της σεζόν, όμως, οι περισσότεροι δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν σύμφωνα με την αξία τους. Ο Μπερτόγλιο δεν έχει καμία σχέση με την περσινή σεζόν. Αρκετές φορές, άλλωστε, βρέθηκε στα πιτς. Ο Μπρούνο Γκάμα μία από τα ίδια. Ελάχιστη η συνεισφορά του.

Ο Ματέο Γκαρσία ποτέ δεν δικαιολόγησε τα χρήματα που επενδύθηκαν για την απόκτησή του. Ο Καμαρά είναι ποιοτικός, δίνει μάχες, αλλά δεν είναι ο εκτελεστής, που θα σημειώσει 10-15 γκολ και θα ξελασπώσει σε αρκετά ματς την ομάδα. Για τους Λόπεθ, Μάνο, Χαϊροβιτς, ούτε λόγος, ο Άλι υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε νωρίς εκτός μάχης, ενώ ξένο σώμα ήταν ο Μήτρογλου.   

Έχουν μείνει, λοιπόν, ο Ιτούρμπε κι αυτός με τα γνωστά σκαμπανεβάσματα και ο Μαντσίνι, ο οποίος είναι ο πλέον φορμαρισμένος από την αρχή της σεζόν. Με όλα αυτά όσο και να βοηθήσουν από την πιο πίσω ζώνη οι Εντιαγέ, Σάσα, Ματίγια λύση δεν θα έχει ο Άρης στο σκοράρισμα. Γι’ αυτό και έπειτα από 29 ματς, έχει μείνει στα 29 γκολ! Ένα μέσο όρο ανά αγώνα.

Σε 13 ματς άσφαιρος!

Ένα γκολ μέσο όρο, λοιπόν, ανά αγώνα, όμως, αυτή δεν είναι η πραγματικότητα. Από τα 29 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια και στα πλέι οφ, ο Άρης, δεν έχει βρει δίχτυα στα 13! Σχεδόν στα μισά δηλαδή! Σε ποσοστό 45%.

Οι Θεσσαλονικείς δεν σκόραραν εντός με ΠΑΣ Γιάννινα (δύο φορές), Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Λαμία, Βόλο, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και εκτός με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Ιωνικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

See also  Ευρωπαϊκού στίβου: Αποθεώθηκαν οι Τεντόγλου και Στεφανίδη, που «πάτησαν» ξανά Ελλάδα (vid+pics)

Δεν είναι κάστρο η έδρα

Ο Άρης εντός έδρας, όπως γίνεται, αντιληπτό από τα ματς που δεν βρήκε σκορ, έχει πετάξει 18 βαθμούς! Έχει δύο ήττες από Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα κι έξι ισοπαλίες! Από τις ομάδες της εξάδας, λοιπόν, αυτή του Χερμάν Μπούργος είναι που έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς στο σπίτι της.

Η ΑΕΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα έχουν χάσει 17 βαθμούς εντός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν χάσει 12 βαθμούς σε Λεωφόρο και Τούμπα, αντίστοιχα και μόλις έξι ο Ολυμπιακός.

Πηγή