Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ένας άγνωστος παράδεισος: Ο «κρυμμένος» καλοκαιρινός θησαυρός στην Αιτωλοακαρνανία

Η Αιτωλοακαρνανία έχει πολλούς όμορφους προορισμούς, αλλά έναν μάλλον τον κρατάει καλά κρυμμένο αφού λίγοι τον γνωρίζουν… Ανακαλύψτε ακόμα έναν παράδεισο, έναν πραγματικό καλοκαιρινό θησαυρό!

Βαθυαβάλι

Ο λόγος για τον μαγευτικό όρμο, την παραλία Βαθυαβάλι, η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία, 10 λεπτά από την Πογωνιά της Παλαίρου. Η Πάλαιρος ανήκει στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και βρέχεται από το Ιόνιο πέλαγος. Βρίσκεται ανάμεσα από τον Μύτικα και την Βόνιτσα και απέχει μόλις μισή ώρα από την Λευκάδα.

Βαθυαβάλι

Η γοητευτική κωμόπολη φημίζεται για τις παραλίες της που γίνονται πόλος έξης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ακόμη και για ξένους τουρίστες. Το Βαθυαβάλι, το Βαρκό, το Ποταμάκι και η Πογωνιά είναι μερικές από τις πλαζ που εκτιμούνται από τους τυχερούς που τις γνωρίζουν.

Το Βαθυαβάλι μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν γνωστό περισσότερο στους ιστιοπλόους, όμως τα τελευταία χρόνια προσελκύει ολοένα και περισσότερους λουόμενους καθώς, τα γαλαζοπράσινα νερά και το ψιλό βότσαλο της όμορφης παραλίας ανταγωνίζονται επάξια, αρκετές από τις παραλίες της γειτονικής Λευκάδας.

Βαθυαβάλι
Βαθυαβάλι

Η παραλία είναι προφυλαγμένη από τον αέρα κι έτσι, δεν σηκώνεται ενοχλητική άμμος. Τα νερά της παραλίας θυμίζουν πισίνα, καθώς είναι ήρεμα και πεντακάθαρα.

Βαθυαβάλι

Δείτε μια μαγευτική πτήση πάνω από τον άγνωστο παράδεισο:

Δείτε επίσης

Πηγή

See also  Ο Τάσος Δούσης επισκέπτεται το ναό του Σαν Πέντρο Κλέιμπορ στην Κολομβία – Γνωρίστε μια από τις πιο χαρακτηριστικές αρχιτεκτονικά εκκλησίες του κόσμου