Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ένας υπέροχος παραδοσιακός ξενώνας στη Ζαγορά Πηλίου με βαθμολογία 9,6 και τιμή €70

Ξενώνας Θεάρεστον

Το φθινόπωρο είναι εδώ και όλοι μας έχουμε μπει πλέον σε αυτή τη διάθεση. Τι θα λέγατε για μια εκδρομή στο Πήλιο που αυτή την εποχή είναι μαγευτικό; Ο υπέροχος αυτός προορισμός συνδυάζει βουνό και θάλασσα και είναι πανέμορφος κάθε εποχή του χρόνου. Τα χωριά του, το ένα καλύτυρο από το άλλο υπόσχονται μια πανέμορφη ταξιδιωτική εμπειρία. Ωστόσο εμείς εδώ θα πάμε σε ένα από αυτά, τη δημοφιλή Ζαγορά όπου ανακαλύψαμε ένα όμορφο, παραδοσιακό ξενώνα με την εξαιρετική βαθμολογία 9,6 στη booking και τιμή €70!

Σημ. Σε μια ενδεικτική αναζήτηση που κάναμε μέσω booking η τιμή για μια διανυκτέρευση (συγκεκριμένα 20 Οκτωβρίου) για superior δίκλινο δωμάτιο με πρωινό είναι €70.

Απολαύστε υπέροχη διαμονή στον Ξενώνα Θεάρεστον

Το Guesthouse Theareston απέχει λίγα μόλις βήματα από την κεντρική πλατεία της Ζαγοράς. Διαθέτει υδρομασάζ και σάουνα, καθώς και εξωτερική πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα. Τα δωμάτια έχουν θέα στο όρος Κένταυρος και το Αιγαίο Πέλαγος.

Τα δωμάτια είναι κατασκευασμένα από πέτρα και ξύλο της περιοχής και διαθέτουν τζάκι. Όλα περιλαμβάνουν τηλεόραση LCD και μικρή κουζίνα. Σε όλους τους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Προσφέρεται υπηρεσία δωματίου.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν την ημέρα τους με πλούσιο παραδοσιακό πρωινό, που περιλαμβάνει σπιτικές πίτες και μαρμελάδες, καθώς και φρούτα, τηγανίτες και φρεσκοψημένο ψωμί. Υπάρχει δορυφορική τηλεόραση στο καφέ μπαρ.

Η ρεσεψιόν του Theareston οργανώνει περιηγήσεις ορειβασίας και πεζοπορίας και μπορεί να σας εξυπηρετήσει στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Προσφέρεται χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού σκι. Υπάρχει δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Η βαθμολογία του στην Booking αγγίζει το 9,6!

Απολαύστε τον υπέροχο παραδοσιακό Ξενώνα Θεάρεστον μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

See also  Σαν σήμερα πριν 34 χρόνια: Το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου με 500 επιβάτες έξω από το λιμάνι του Πειραιά
δωμάτιο με τζάκι
δωμάτιο με τζάκι και τραπέζι
δωμάτιο με μπαλκόνι
παραδοσιακή διακόσμηση και τζάκι
παραδοσιακό υπνοδωμάτιο
πισίνα στο Θεάρεστον
Θεάρεστον ξενώνας με πισίνα στη λιακάδα
θεάρεστον ευρύχωρο δωμάτιο
θεάρεστον κήπος

Info:

Ζαγορά, 37001, Πήλιο Μαγνησίας, Τ. +30 2426 022422, www.theareston.gr

Για περισσότερες ταξιδιωτικές συμβουλές ακολουθήστε τον Τάσο Δούση στο Instagram και το Facebook και εγγραφείτε στο κανάλι του στο YouTube!

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Πηγή