Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο στην όμορφη Σίφνο δίπλα στην θάλασσα για διακοπές… όνειρο!

Στην όμορφη Σίφνο το ξενοδοχείο Platys Gialos, πάντα φιλοξενούσε καλλιτέχνες που φεύγοντας άφηναν το στίγμα τους, είτε με τοιχογραφίες, είτε με διακοσμητικά αντικείμενα. Το καλλιτεχνικό πνεύμα ανήκε έτσι κι αλλιώς στην ιδιοκτήτρια, κα. Λίντα, που τα πινέλα και οι μπογιές της είναι ακόμα εκεί μαζί με τα δεκάδες άλλα διακοσμητικά, πίνακες που φιλοτέχνησε. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μία γαλήνια, άνετη και φιλόξενη αίσθηση στον επισκέπτη που πρέπει κάποιος να το δει από κοντά για να καταλάβει.

Πλατύς Γιαλός Σίφνος
Platys Gialos στη Σίφνο

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο του νησιού και απέχει μόλις 1 λεπτό με τα πόδια από την παραλία.

Platys Gialos στη Σίφνο

Το Platys Gialos Hotel είναι κυκλαδίτικου στυλ και βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του Πλατύ Γιαλού και προσφέρει δωμάτια και σουίτες με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Διαθέτει ηλιόλουστη βεράντα μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο και ιδιωτική παραλία. Tο ξενοδοχείο είναι ιδανικό για οικογένειες, για όσους αναζητούν ηρεμία, είναι παραθαλάσσιo, παραδοσιακό και απομονωμένο ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στο έπακρο! Μάλιστα έχει αποσπάσει στη booiking από τους επισκέπτες του την εξαιρετική βαθμολογία 9,9 (!) για την τοποθεσία του και 9,5 γενική!

Platys Gialos στη Σίφνο
Platys Gialos στη Σίφνο

Όλοι οι κατάλευκοι και κλιματιζόμενοι τύποι δωματίων διαθέτουν χτιστά κρεβάτια ή κρεβάτια με ουρανό, θυρίδα ασφαλείας, ψυγείο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Περιλαμβάνουν επίσης μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης, ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Ορισμένα διαθέτουν μπανιέρα-υδρομασάζ.

Platys Gialos στη Σίφνο
Platys Gialos στη Σίφνο
Platys Gialos στη Σίφνο

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους στο ξενοδοχείο με παραδοσιακό πρωινό με φρέσκο χυμό πορτοκάλι και σπιτικές τοπικές λιχουδιές στην εσωτερική ή εξωτερική τραπεζαρία. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα ποτό στο μπαρ του καταλύματος ή να δοκιμάσετε ελαφριά γεύματα που παρασκευάζονται στο σνακ μπαρ.

See also  Στις 6 Απριλίου απεργούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
Platys Gialos στη Σίφνο
Platys Gialos στη Σίφνο

Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν στην παιδική χαρά και να απολαύσουν δωρεάν θαλάσσια σπορ ενώ διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα και θερμαινόμενη παιδική πισίνα. Πετσέτες θαλάσσης παρέχονται δωρεάν.

Platys Gialos στη Σίφνο

Το λιμάνι του νησιού απέχει 13 χιλιόμετρα. Παρέχονται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις. Επίσης επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Platys Gialos στη Σίφνο

Info:

Πλατύς Γιαλός, Σίφνος, 84003, Τ. 22840 71324, [email protected]https://platys-gialos.gr/

Πηγή