Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

«Έπεσαν» εφαρμογές της Apple -Χιλιάδες άνθρωποι παραπονούνται για προβλήματα

Προβλήματα στο App Store, το iCloud και το Apple Music φαίνεται πως παρουσιάστηκαν σήμερα καθώς πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης.

Σύμφωνα με το Down Detector, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας ιστοτόπων, χιλιάδες άνθρωποι παραπονέθηκαν για προβλήματα, αναφέροντας ότι οι εφαρμογές της Apple έχουν «πέσει».

Οι χρήστες παρατήρησαν, επίσης, προβλήματα με το Find my iPhone, τους Χάρτες της Apple, το iTunes, το iMessage και το Apple TV.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, τα εταιρικά εσωτερικά συστήματα της Apple είναι εκτός λειτουργίας, κάτι που, όπως είπε, «περιορίζει την τηλεργασία και τις αγορές, καθώς και την παραλαβή προϊόντων και τις επισκευές».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές τι προκαλεί τα προβλήματα.

Η σελίδα κατάστασης της Apple δείχνει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με 11 υπηρεσίες: App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple TV Plus, iTunes, Podcasts, Ραδιόφωνο, Apple Business Manager, Apple School Manager, Πρόγραμμα Εγγραφής Συσκευών και Σχολική Εργασία.

Η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει ακόμη το πρόβλημα, αλλά πιστεύεται ότι είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα, με τους χρήστες να διαμαρτύρονται τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πολλοί χρήστες της Apple διαμαρτύρονται μέσω του Twitter.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

See also  Προβλήματα σύνδεσης παρουσίασε διεθνώς η μηχανή αναζήτησης της Google