Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

ΑΕΚ: Ο έτοιμος Βίντα και η αναζήτηση για τους επόμενους

ΑΕΚ: Ο Ντομαγκόι Βίντα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα από την Ένωση το μεσημέρι της Κυριακής, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταματούν εδώ.

Με την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα, η ΑΕΚ βρήκε τον ηγέτη της άμυνας και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» φορτσάρουν για τις επόμενες μεταγραφικές τους, κινήσεις.

Μάλιστα, ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε από τις εργομετρικές εξετάσεις πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Στην Ένωση στοχεύουν στην απόκτηση ενός ακόμη στόπερ, που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Κροάτη στο κέντρο της άμυνας, αλλά και έναν σέντερ φορ.

Πρόθεση της «Ένωσης» είναι τα δύο κομμάτια που θα προστεθούν να είναι ανάλογου επιπέδου με τον Κροάτη διεθνή αμυντικό, δηλαδή παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα ανεβάσουν το επίπεδο ποιότητας της ομάδας.

Πάντα σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Μπόγκνταν Πλάνιτς, καθώς όσο δεν «πέφτουν» οι υπογραφές του νέου συμβολαίου με τη Μακάμπι Χάιφα, τόσο διατηρούνται στο ακέραιο οι «κιτρινόμαυρες» ελπίδες για θετική έκβαση στην υπόθεση.

Πηγή

See also  Περιστέρι-Άρης 92-90: Πήρε το «θρίλερ» δια χειρός Μπίλαν