Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

«Αντάλλαξες Ferrari με Twingo» – H Shakira «σφάζει» τον Pique στο νέο της τραγούδι (video)

Όλα δείχνουν ότι η Shakira δεν έχει ακόμα… χωνέψει τον χωρισμό της με τον Gerard Pique και φρόντισε να το δείξει για ακόμα μία φορά με την κυκλοφορία του νέου της single «Music Sessions #53» στο οποίο έχει συνεργαστεί με τον Bizarrap.

Με το που ξεκινούν οι στίχοι ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί το τι θα ακολουθήσει αφού τα πρώτα λόγια της Κολομβιανής είναι «Συγγνώμη αλλά έχω ήδη μπει σε άλλο αεροπλάνο και δεν πρόκειται να γυρίσω πίσω…».

Στις επόμενες ρίμες η Shakira συνεχίζει να σφάζει… τον πρώην σύντροφό της με ατάκες όπως «εγώ είμαι λύκαινα, δεν ταιριάζω με τύπους σαν εσένα» ενώ το… αποκορύφωμα έρχεται προς το τέλος όταν βάζει στο στόχαστρο τη νέα σύντροφο του Pique τραγουδώντας «αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo, αντάλλαξες ένα Rolex για ένα Casio».

Ξένα μέσα αναφέρουν ότι η έμπνευση για αυτή τη σύγκριση προήλθε από tweet που είχε δημοσιευτεί τον περασμένο Αύγουστο, με τη φωτογραφία του Pique δίπλα στη νέα του σύντροφο.

Στην περιγραφή ο χρήστης @El_Gsule είχε γράψει πως ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα αντάλλαξε μια Ferrari με πολλά χιλιόμετρα, με ένα ολοκαίνουργιο Dacia Sandero. Μάλλον όμως το μοντέλο της Dacia δεν μπόρεσε να βγάλει ομοιοκαταληξία για την Shakira και έτσι στο τραγούδι προχώρησε με το μικρό μοντέλο της Renault.

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού στο Twitter στήθηκε ένα μικρό troll-party, ενώ ένας χρήστης ανέβασε video όπου δείχνει το Renault Twingo να εμβολίζει μία Ferrari…

Πάντως αυτό που ήθελε να πετύχει η Shakira με το συγκεκριμένο τραγούδι το κατάφερε, αφού το video μέσα σε μόλις λίγες ώρες ξεπέρασε τις 26.000.000 θεάσεις. Ωστόσο θα έπρεπε κάποιος να της πει ότι ο Fernando Alonso, με Renault στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής στη Formula 1. Όταν πήρε στα χέρια του τη Ferrari το καλύτερο που κατάφερε ήταν να τερματίσει δεύτερος.

See also  Δεν εφαρμόζονται ακόμα οι νέοι περιορισμοί για την καταπολέμηση του porpoising

Ακούστε το νέο τραγούδι της Shakira…

Πηγή: