Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Αποστολή Newsbomb.gr στην Πάτρα: Οργή λαού έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Περισσότερα από 400 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. «Κρεμάστε τη», «δώστε τη στον λαό» είναι μερικά από όσα φωνάζουν οι οργισμένοι συγκεντρωμένοι. «Θάνατος» έγραψαν στα πατζούρια του σπιτιού.

Αποστολή στην Πάτρα, Δημήτρης Δρίζος

Από το απόγευμα της Τετάρτης (30/3), όταν και έγινε γνωστό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη από την αστυνομία και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, έξω από το σπίτι όπου διέμενε η ίδια και η οικογένειά της στην Πάτρα άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος.

Το ενδιαφέρον τόσο του Τύπου, όσο και των πολιτών, για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών είναι τεράστιο σε κάθε περίπτωση και ήταν αναμενόμενο πως θα υπάρξουν αντιδράσεις αλλά και άνθρωποι που θα θελήσουν να φτάσουν στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται επίσημα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Όσο περνούσε η ώρα, στο σπίτι όπου διαμένει η οικογένεια της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κόσμος γινόταν ολοένα και περισσότερος ενώ όταν επισημοποιήθηκε η κατηγορία υπήρξαν οργισμένες αντιδράσεις.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 400 άνθρωποι, οι οποίοι φωνάζουν οργισμένα συνθήματα. «Παραδώστε τη στον λαό», φώναζαν κάποιοι από το οργισμένο πλήθος ενώ άλλοι απαιτούσαν «κρεμάστε τη». Ενδεικτικό είναι πως στα παράθυρα του σπιτιού έγραψαν τη λέξη «θάνατος» με σπρέι κάποιοι από τους παραβρισκόμενους…

See also  4+1 ονειρικές παραλίες στην Ικαρία που πρέπει να κολυμπήσετε στα νερά τους…

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Δρίζος βρίσκεται στην Πάτρα και καταγράφει όλες τις εξελίξεις. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, όπως μεταδόθηκε LIVE από τη σελίδα του Newsbomb.gr στο Facebook.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Πηγή