Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ατελείωτη η απογοήτευση στη Βραζιλία

Ο αποκλεισμός-σοκ της Βραζιλίας από την Κροατία στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλου εξακολουθεί να προκαλεί «σεισμό» στη χώρα, όπου κυρίαρχο συναίσθημα είναι η απογοήτευση.

«Η μπάλα τελείωσε», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας «O Dia» με μία φωτογραφία του δακρυσμένου Νεϊμάρ και σχόλιο: «Δεν έγινε χορός, για άλλη μια φορά, και το όνειρο του έκτου αστεριού τελειώνει με δάκρυα».

«Η καταραμένη γενιά του Νεϊμάρ», σύμφωνα με το χαρακτηρισμό της «Gazeta Esportiva», «έφυγε με άδεια χέρια. Ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε τους υπεύθυνους, για να μειώσουμε την απογοήτευση ενός τόσο σκληρού αποκλεισμού».

Ο Τίτε, δεν μπόρεσε να ανατρέψει την πορεία του αγώνα και η «επιθετική πεντάδα του δεν λειτούργησε σε τέτοιο επίπεδο», σημειώνει η εφημερίδα «O Globo».

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός Καζαγκράντε, δήλωσε: «Είμαι λυπημένος αλλά και ανακουφισμένος, γιατί βλέπω πολλούς καλούς νέους παίκτες. Εάν ο επόμενος προπονητής είναι λίγο έξυπνος, θα βγάλει τον Νεϊμάρ από αυτήν την νέα γενιά, για να μην την χαλάσει».

Πηγή

See also  Βρετανία: Ο Ρίσι Σούνακ νικητής και στον γ' γύρο - Αύξησε τη διαφορά του