Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Αυτή η Corvette C8 μοιάζει σαν να ταξίδεψε από το μακρινό μέλλον (photos)

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας ο κλάδος των διακοσμητικών αυτοκόλλητων ταινιών έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση αφού η συγκεκριμένη παρέμβαση είναι… στανταράκι για να μπορέσει κανείς να επέμβει αποτελεσματικά –και πολλές φορές εντυπωσιακά- στην εμφάνιση του αυτοκινήτου του.

Σε αυτό το μονοπάτι θέλησε να κινηθεί και ο ιδιοκτήτης της Corvette C8 που πρωταγωνιστεί στην ιστορία μας. Η παρέμβαση έγινε από την DreamWraps με έδρα το Kentucky των ΗΠΑ και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις περισσότερες ταινίες που έχουμε δει κατά καιρούς να κυκλοφορούν στους δρόμους.

Το στοιχείο που την κάνει ξεχωριστή είναι φυσικά ο κίτρινος φωσφοριζέ χρωματισμός ο οποίος είναι εντυπωσιακός και προσδίδει ένα φουτουριστικό στιλ, ειδικά όταν το αυτοκίνητο κινείται τις νυχτερινές ώρες.

Οι γραμμές βρίσκονται διάσπαρτες σε κάθε σημείο του αμαξώματος ενώ έχουν «παντρευτεί» ιδανικά με το εργοστασιακό Rapid Blue χρώμα. Οι ζάντες δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός κάδρου συμπληρώνοντας ιδανική την τελική εικόνα.

Έτσι ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί γιατί οι πινακίδες εμπνεύστηκαν από την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Tron» που γυρίστηκε το 1982 από τον Steven Lisberger. Γιατί απλά αυτό το αυτοκίνητο θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πηγή: Instagram/ c8_tron

Πηγή:

See also  Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε τις αλλαγές!