Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Βίκυ Καγιά: «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο Star»

H Βίκυ Καγιά απάντησε για το εάν το τηλεοπτικό της μέλλον θα τη βρει στον σταθμό του STAR.

Η Βίκυ Καγιά που περπάτησε σε επίδειξη μόδας μαζί με την μητέρα της Αλεξάνδρα, έκανε μερικές δηλώσεις στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», τόσο για τη σχέση τους, όσο και για το τηλεοπτικό μέλλον της Βίκυς Καγιά.

Η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM, είπε αρχικά για το γεγονός ότι η μητέρα της μοιάζει πολύ νέα: «Με έκανε στα 17 της, βιάστηκε».

Η Αλεξάνδρα Καγιά ρωτήθηκε αν ήταν ποτέ μάνατζερ της κόρης της και απάντησε: «Ποτέ δεν ήμουν μάνατζερ της κόρης μου, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τις επιλογές της. Είναι το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο, είναι πάντα δίπλα μου, την παίρνω τηλέφωνο 5-6 φορές τη μέρα».

Όσο για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ στα οποία συμμετέχει η Βίκυ Καγιά, η μητέρα της σχολίασε: «Μου αρέσουν και οι δύο εκπομπές της, το κάνει καλά, το αγαπά αυτό που κάνει. Της εύχομαι να έχει υγεία, τύχη και να είναι αευτυχισμένη με την οικογένειά της».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν το τηλεοπτικό της μέλλον θα τη βρει στον σταθμό του STAR, εκείνη απάντησε: «Ποιος ζει και ποιος πεθαινει μεχρι του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα είμαι».

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε ότι το GNTM 5 τελειώνει στις 20 Δεκεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις

Βίκυ Καγιά: Περπάτησε στην πασαρέλα με τη μητέρα της

Πηγή

See also  Κρήτη: Χτυπούσε την κόρη του με ξύλο στο κεφάλι επειδή… άργησε να γυρίσει σπίτι απ’ το σχολείο