Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Για κάποιους υπάρχει πάντα το κάτι παραπάνω. Ακόμα και για μια Ferrari Monza

Η Monza SP2 είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και αυθεντικά αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει ποτέ η Ferrari.

Του Γιάννη Σκουφή

Για να αντιληφθείτε πόσο ιδιαίτερη είναι η Monza SP2 από τους πρώτους που την απέκτησαν ήταν ο Zlatan Ibrahimovic. Ο οποίος δεν την αγόρασε για να την κλείσει στο γκαράζ, αλλά για να κάνει πολύ συχνά βόλτες στους δρόμους της Στοκχόλμης.

Και αν νομίζετε πως όσοι αγοράζουν μια SP2 αρκούνται στη στάνταρ εκδοχή του, όπως βγαίνει από το εργοστάσιο στο Μαρανέλο, μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί το νέο πακέτο που παρουσιάζει η Mansory; Το οποίο απευθύνεται σε έναν από τους 499 τυχερούς που θέλουν να βελτιώσουν την Monza SP2, η οποία είχε αρχική τιμή 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως μπορείτε να δείτε η γερμανική εταιρία που εξειδικεύεται στο tuning και πιο συγκεκριμένα το ειδικό της Bespoke τμήμα έχει να προσφέρει ένα πλήρες κιτ από εξωτερικές αναβαθμίσεις όπως είναι νέοι τροχοί, πιο επιθετικά σπόιλερ, μεγαλύτερος διαχύτης στο πίσω μέρος, πρόσθετα από ανθρακονήματα και πολλές άλλες βελτιώσεις που αφορούν κυρίως τον αισθητικό τομέα. Και αφορούν και το εσωτερικό.

Κατά τα υπόλοιπα ακόμη και ένας σπεσιαλίστας στο χώρο του tuning δεν τολμά να βάλει πολύ «χέρι» στον ατμοσφαιρικό V12 των 6,5 λίτρων που προέρχεται από την 812 Superfast. Έτσι, η βασική αλλαγή είναι μία νέα εισαγωγή αέρα και μία πιο «ελεύθερη» εξαγωγή που προσφέρει μία αύξηση 30 ίππων φτάνοντας συνολικά τους 830.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Πηγή