Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε σοβαρά προσπαθώντας να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητό του από τα χιόνια

Ο Αμερικανός ηθοποιός Jeremy Renner, ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσα από την εμφάνισή του στην ταινία «The Avenger», νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στην προσπάθειά του να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητό του από τα χιόνια.

Το περιστατικό συνέβη στο οδικό δίκτυο κοντά στη λίμνη Tahoe και όπως έγινε γνωστό ο 51χρονος τραυματίστηκε από το εκχιονιστικό μηχάνημα τύπου PistenBully που χειριζόταν ο ίδιος. 

Ο Renner φέρεται να κατάφερε να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητο που οδηγούσε μέλος της οικογένειάς του, ωστόσο όταν κατέβηκε από το PistenBully για να μιλήσει με τον συγγενή του, το βαρύ όχημα άρχισε να κυλάει με αποτέλεσμα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ατύχημα άφησε τον Renner με σοβαρά τραύματα στο στήθος και αρκετά σπασίματα οστών ενώ διάφορα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Reno, που βρίσκεται περίπου 40 km μακριά, έγινε με ελικόπτερο. 

Ο ίδιος πάντως παρά τον τραυματισμό του κατάφερε να βρει τη δύναμη και να ανεβάσει φωτογραφία του (κεντρική φωτό) από το νοσοκομείο στα προσωπικά του social media ευχαριστώντας τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει αυτές τις ημέρες. 

Πηγή:

See also  Αυτό είναι το πιο μακρύ αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς