Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Γ’ Εθνική: Κοινή φιλοσοφία και φιλοδοξία με Πόρο ο Χατζησεβαστός (video)

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ο νέος προπονητής του Πόρου.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Χατζησεβαστός στο POROSFC TV μετά την ανάληψη και επίσημα της τεχνικής ηγεσίας των «μπλε», υπογραμμίζοντας τα στοιχεία που τον ενώνουν με την ομάδα.

«Εγώ και ο Πόρος έχουμε την ίδια φιλοσοφία και την ίδια φιλοδοξία», επισήμανε χαρακτηριστικά για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ο έμπειρος προπονητής, επεξηγώντας περαιτέρω στη συνέχεια τα κοινά χαρακτηριστικά που υπάρχουν με τα «θέλω» της διοίκησης.

«Ο στόχος ξέρουμε ότι είναι μια εύκολη παραμονή σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και νομίζω ότι με πάρα πολλή δουλειά στο τέλος θα τα καταφέρουμε», τόνισε για την καινούργια σεζόν.

Αναλυτικά ολόκληρη η τοποθέτηση του Γιάννη Χατζησεβαστού στο POROSFC TV:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου του κ. Ασσαργιωτάκη και της διοίκησης για να αναλάβω τον Πόρο. Εγώ και ο Πόρος έχουμε την ίδια φιλοσοφία και την ίδια φιλοδοξία. Νομίζω ότι φέτος θέλουμε να χτίσουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε βάσεις για τα νέα παιδιά και την ομάδα και με νέα παιδιά. Ο στόχος ξέρουμε ότι είναι μια εύκολη παραμονή σ’ ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και νομίζω ότι με πάρα πολλή δουλειά στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Πηγή

See also  Μουντιάλ 2022: Οι πρώτες ευκαιρίες της Πορτογαλίας και το ακυρωθέν γκολ του Κριστιάνο (Videos)