Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Δείτε μια διαλυμένη Porsche να γίνεται του «κουτιού» μέσα σε 24 λεπτά (video)

Αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές σε ένα αυτοκίνητο που έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, είναι να καταλήγει στα παλιοσίδερα, με τα πιο λειτουργικά κομμάτια να αφαιρούνται και να πωλούνται μεμονωμένα στην αγορά των ανταλλακτικών.

Προφανώς υπάρχει σοβαρός λόγος που συμβαίνει αυτό, αφού όσο καλό και αν είναι το «χέρι» που θα αναλάβει να επαναφέρει το αυτοκίνητο στη «ζωή», αποκλείεται είναι το ίδιο ασφαλές όσο τη στιγμή που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του κατασκευαστή.

Στη Ρωσία υπάρχουν αρκετοί φανοποιοί που αναλαμβάνουν δύσκολα projects. Ένας από αυτούς είναι ο γνωστός Arthur Tussik τον οποίο έχουμε δει στο παρελθόν να κάνει… θαύματα σε μία κατεστραμμένη BMW M3.

Αυτή τη φορά ο Tussik αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε μία Porsche 911 Turbo S που είχε στραπατσαριστεί στις 3 από τις 4 γωνίες της. Μέσα από το video το οποίο έχει μονταριστεί στα 24 λεπτά (η εργασία είχε συνολική διάρκεια 100 ωρών) βλέπουμε τον Tussik να αφαιρεί ολοκληρωτικά το πίσω μέρος και να το αντικαθιστά με άλλο.

Αναλόγως κινήθηκε και στο μπροστινό κομμάτι της Porsche όπου με μεγάλη δεξιοτεχνία ένωσε το νέο κομμάτι με το αυτοκίνητο. Μάλιστα, προκειμένου να διαπιστώσει ότι όλα είναι ευθυγραμμισμένα χρησιμοποίησε laser. Παρόλο που η συγκεκριμένη πρακτική κρύβει αρκετούς κινδύνους για τον νέο κάτοχο, είναι αρκετά ενδιαφέρον να παρακολουθεί κανείς βήμα-βήμα τη διαδικασία.

Δείτε το video…

Πηγή: YouTube/ Arthur tussik

Πηγή:

See also  O Elon Musk... έδιωξε τις διαφημίσεις της General Motors από το Twitter