Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Δείτε μια Maserati Levante να μπαίνει σε παραλία και… να μην βγαίνει ποτέ (video)

Δεν έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που μάθαμε πως ένας… ριψοκίνδυνος οδηγός μιας Maserati Levante κατέβηκε με το ιταλικό SUV τα σκαλιά κεντρικής πλατείας της Ρώμης, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Αυτή τη φορά η Maserati Levante πέφτει ξανά στα χέρια ενός οδηγού που δεν ξέρει να εκτιμήσει πραγματικά τις δυνατότητες της και το αποτέλεσμα είναι να κολλήσει μέσα στην παραλία της ισπανικής πόλης Marbella.

Το video δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό Social Drive στο Twitter και λογικά η καταγραφή έγινε από κάποιον λουόμενο που ενώ απολάμβανε το μπανάκι του είδε ξαφνικά το SUV να μπαίνει στην παραλία, να κολλάει στην άμμο και να μην μπορεί να κινηθεί ούτε εκατοστό.

Αμέσως έφτασαν στο σημείο όργανα της τοπικής αστυνομίας όπου ενημέρωσαν τον οδηγό ότι θα πρέπει να καλέσει την οδική βοήθεια για να τον τραβήξει ενώ παράλληλα του βεβαίωσαν πρόστιμο 300€ το οποίο ορίζει η ισπανική νομοθεσία για αυτές τις περιπτώσεις.

Τέλος, θυμίζουμε ότι η Maserati Levante εφοδιάζεται με έξυπνη τετρακίνηση Q4 η οποία όμως λανθασμένα έδωσε την εντύπωση στον οδηγό ότι μπορεί αποτελεσματικά σε off-road μονοπάτια. Δείτε το video

Πηγή:

See also  Μάχη γεμάτη πολυτέλεια στο 400άρι! (video)