Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Δούκισσα Νομικού: Ντυμένη στα λευκά και με ένα πελώριο χαμόγελο έκανε πρεμιέρα στο «Πρωινό»

Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στην έναρξη της εκπομπής μόνος του, χωρίς τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του.

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Το πρωινό» ο οποίος φέτος, μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, έχει τη Δούκισσα Νομικού στο πλευρό του. Ωστόσο, ο παρουσιαστής καλωσόρισε τους τηλεθεατές χωρίς την συμπαρουσιάστριά του. Στην έναρξη της εκπομπής, έπαιξε ένα βίντεο με όλες τις ειδήσεις που μας απασχόλησαν το καλοκαίρι και στη συνέχεια ο παρουσιαστής, αφού πρώτα παρουσίασε τους συνεργάτες του, καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό… μόνος του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Καλημέρα, καλή σεζόν! Καλώς ήρθατε για ακόμα μία χρονιά εδώ στο Πρωινό στον ΑΝΤ1. Είδαμε ένα πολύ μικρό βίντεο για όλα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, δηλαδή αν είχαμε εκπομπή τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αυτά περίπου θα καταγράφαμε. Αυτή η εκπομπή είναι μία δυναμική εκπομπή που εξελίσσεται μαζί με την κοινωνία, την αφουγκράζεται που σημαίνει ότι και φέτος το στίγμα της εκπομπής θα είναι ότι θα είμαστε μέσα στην κοινωνία. , δηλαδή θα έχουμε πολύ ρεπορτάζ, πολλά αποκλειστικά θέματα και πολλές πληροφορίες και έντονο σχόλιο από την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης».

«Δεν χάνουμε όμως και το στίγμα της ψυχαγωγικής εκπομπής. Είμαι πολύ χαρούμενος που μία στενή και οικογενειακή μου φίλη, η καλύτερη μαγείρισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει επιλέξει να επιστρέψει στο σπίτι της, στον ΑΝΤ1, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η κολώνα της εκπομπής, η Λίτσα Πατέρα, η μακροβιότερη παρουσία στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης θα είναι εδώ μαζί μας και φέτος. Και βέβαια ξεχωριστή χαρά για μένα και για όλους εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε ένα πολύ όμορφο, πολύ λαμπερό και πολύ ταλαντούχο κορίτσι, τη Δούκισσα Νομικού που θα έρθει σήμερα εδώ και θα έρθει στην παρέα μας» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

See also  Αίτημα Τσίπρα στην ΑΔΑΕ: Τι λένε εισαγγελικές πηγές

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πήγε στον Τάσο Τεργιάκη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Άρια Καλύβα.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε την συμπαρουσιάστρια του. Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1, κάνοντας την παρθενική της εμφάνιση δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. «Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με τη Δούκισσα να εισβάλλει στο στούντιο.

Ντυμένη στα λευκά και με ένα πελώριο χαμόγελο, η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό. «Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε τον λόγο που δεν θα βρίσκεται μαζί του από την αρχή της εκπομπής. «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…» ανέφερε η παρουσιάστρια με έντονη δόση χιούμορ.

«Ό,τι μας επιτάσσει η επικαιρότητα» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Θέλω να είμαι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η καθημερινότητα έχει πολλές δυσκολίες, όμως με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή ενέργεια» πρόσθεσε η Δούκισσα Νομικού κι έδωσε πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.

See also  Συντριβή ρωσικού αεροσκάφους Sukhoi - Η στιγμή της πτώσης

Σχετικές ειδήσεις

Πηγή