Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

ΕΟΠΕ: Η παρουσία θεατών στα γήπεδα βόλεϊ

Η ΕΟΠΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις αλλαγές στην ΚΥΑ της κυβέρνησης αναφορικά με την αύξηση της χωρητικότητας των θεατών στα γήπεδα από το 10% στο 50%.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Σύμφωνα με την ΚΥΑ 766/18.2.2022, προβλέπονται τα ακόλουθα, σχετικά με την παρουσία των φιλάθλων σε αγώνες.

Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως 50% της χωρητικότητας:

– Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις  παρ 2.3 του άρθρου 9 και έως πέντε τοις εκατό 5% του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους. Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (pcr ή rapid test) σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου SELF TEST που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR  και RAPID TEST και όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

– Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο»

Πηγή

See also  Κύπελλο πόλο γυναικών: Ο ΝΟ Βουλιαγμένης προκρίθηκε στην οκτάδα