Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ετοιμάζεσαι για απόδραση τα Χριστούγεννα; Ταξίδεψε με Dirent a car

Ενοικίαση αυτοκίνητου Dirent a Car

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξιδάκι για τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα; Να δεις νέα μέρη ή να επισκεφτείς φίλους και συγγενείς; Μήπως σε προβληματίζει το αυτοκίνητο και δεν ξέρεις πώς να ταξιδέψεις;

Η Dirent a car έχει τη λύση, μέσα από σύγχρονα αυτοκίνητα, για να βρεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Ο εξαιρετικός στόλος της εταιρείας, το εκπαιδευμένο προσωπικό αλλά και η δυνατότητα να εξυπηρετηθείς απο την Dirent a car σε 22 σημεία σε όλη την Ελλάδα σού δίνει τη δυνατότητα της ευελιξίας αλλά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι στις διακοπές σου χωρίς προβλήματα ή καθυστερήσεις.

Από την Καβάλα μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα έως τη Ρόδο, οι υπηρεσίες της Dirent a car είναι αξεπέραστες, ενώ η γρήγορη εξυπηρέτηση και η εύκολη διαδικασία κράτησης την καθιστούν Νο1 στη λίστα των προτιμήσεων των ταξιδιωτών.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που από το 2001, που η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων μέχρι σήμερα, έχει δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις στην ενοικίαση αυτοκινήτων αλλά και ένα εξελιγμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών, που επιστρέφουν εδώ ξανά και ξανά, απολαμβάνοντας άριστες υπηρεσίες.

Οπότε μην το σκέφτεσαι καν, εσύ επίλεξε απλώς τον προορισμό σου, οργάνωσε το ταξίδι σου και άφησε την οδική σου ασφάλεια στην Dirent a car, που ξέρει καλύτερα! Not just rent a car… Dirent a car!

Τηλέφωνα κρατήσεων:

302310473377
302310820035
Email: [email protected]

Website: www.direntacar.gr

Πηγή

See also  Guardian: Η Ελλάδα προορισμός 12 μήνες το χρόνο