Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ζουνίνιο: Ο Ρούντι Γκαρσία θα φτιάξει και πρωινό στον Ρονάλντο

O Kριστιάνο Ρονάλντο θα έχει προπονητή στην Αλ Νασρ, τον Ρούντι Γκαρσία και ο αθλητικός διευθυντής της Λιόν και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, Ζουνίνιο, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον 58χρονο Γάλλο τεχνικό σε μία σπάνια για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, τοποθέτηση.

«Η εμπειρία μου με τον Ρούντι Γκαρσία, τον νέο προπονητή του Κριστιάνο, ήταν τρομερή. Είναι ο χειρότερος χαρακτήρας που έχω γνωρίσει ποτέ στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρει να κάνει τίποτα. Οδηγείται από τον φόβο που επιβάλλει στους άλλους. Σέβεται μόνο τους ανθρώπους που έχουν εξουσία. Το χρειάζεται αυτό, για να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Δεν έχει εξελιχθεί ως άνθρωπος, αλλά ξέρει ότι πρέπει να δείξει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα που να εμποδίζει τον Ρονάλντο. Αντίθετα, θα του σερβίρει ακόμα και πρωινό αν χρειαστεί. Θα προσπαθήσει να γίνει φίλος του, θα είναι όνειρο για εκείνον. Δεν ξέρει να ηγείται και να καθοδηγεί. Είναι κάποιος ψυχρός, υπολογιστικός και ανασφαλής. Γι’ αυτό και επιβάλλεται μέσω του φόβου στους παίκτες και γενικότερα στο τεχνικό τιμ, γιατί δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του».

naftemporiki.gr

Πηγή

See also  Υπερδνειστερία: Τι είναι και ποιος ο ρόλος της στον πόλεμο της Ουκρανίας