Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Η επαναστατική οθόνη Revolve του Fisker Ocean (Video)

Το Fisker Oceanείναι το νέο ηλεκτρικό SUV αμερικάνικης προέλευσης που θα πωλείται στην Ευρώπη τους επόμενους μήνες, αφού θα είναι διαθέσιμο από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Παρά τις αμερικανικές ρίζες του η κατασκευή του θα γίνεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Magna Steyr στην Αυστρία.

Πρόκειται για ένα πολύ φουτουριστικό μοντέλο, κάτι που πιστοποιεί και το εσωτερικό του, στο οποίο πέρα από τα eco-friendly ανακυκλώσιμα υλικά, δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής με διάμετρο 17,1 ιντσών που έχει τη δυνατότητα να περιστραφεί όταν το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται εν κινήσει.

Το Ocean υπόσχεται ένα επαναστατικό εσωτερικό γεμάτο με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, σε ένα καθαρά μινιμαλιστικό περιβάλλον με την οθόνη των 17,1 ιντσών που αναφέραμε να ακούει στο όνομα Revolve. Η κανονική της θέση είναι κάθετα, αλλά έχει τη δυνατότητα να περιστραφεί ερχόμενη σε οριζόντια θέση, υπό συνθήκες.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το αυτοκίνητο σταθμευμένο, ενεργοποιώντας τη λειτουργία “Hollywood” και προσφέροντας μια πανοραμική οθόνη σε διάταξη 16:9 που επιτρέπει στους επιβάτες να απολαμβάνουν μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία μαζί με ένα ηχοσύστημα 360ο.

Το νέο Fisker Ocean θα προσφέρεται με τρεις εκδόσεις και ισάριθμα επίπεδα ισχύος, με έναν μόνο ηλεκτροκινητήρα στο πιο βασικό μοντέλο που αποδίδει μέγιστη ισχύ 279 ίππων, ακολουθούμενο από τα δύο ισχυρότερα επίπεδα με δύο ηλεκτροκινητήρες και τετρακίνηση, με 547 και 558 ίππους. Οι τελευταίες δύο εκδόσεις προσφέρουν μέγιστη αυτονομία 610 και 630 χιλιόμετρα αντίστοιχα, ενώ η βασική αρκείται στα μόλις 440 χιλιόμετρα.

Η Fisker κάνει λόγο για χιλιάδες παραγγελίες για το Ocean που θα παραδοθούν από τα μέσα του 2023, καθώς η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χειμώνα.

See also  Αυτό είναι το προσωπικό αεροσκάφος του Max Verstappen (photos)

Δείτε την επαναστατική οθόνη του Fisker Ocean στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: