Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Μπράτσος: «Κάποιες φορές πρέπει να παραδεχτείς ανωτερότητα αντιπάλου»

Βόλος-ΑΕΚ: Το πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ήταν σα να «έπεσε» κάποιος διακόπτης, όπως είπε ο Κώστας Μπράτσος.

Ήττα με βαρύ σκορ από την ΑΕΚ για τον Βόλο. Ο Κώστας Μπράτσος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ένωσης, τονίζοντας πως κάποιες φορές πρέπει να κάνεις ακριβώς αυτό. Παράλληλα, επισήμανε τη σημασία του πρώτου τέρματος που πέτυχαν οι «κιτρινόμαυροι», το οποίο και ουσιαστικά άλλαξε τα δεδομένα στην αναμέτρηση.

Οι δηλώσεις του Μπράτσου:

«Πάντα μία ήττα φέρνει απογοήτευση, ειδικά όταν είναι με ένα ευρύ σκορ. Αυτή η ομάδα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε προσδοκίες, αλλά κάποιες φορές πρέπει να παραδεχτείς την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Δεν θα μείνω στα ατομικά λάθη, αλλά στα γενικά στοιχεία του αγώνα. Ήμασταν αρκετά καλά στην αρχή και κρατούσαμε την ΑΕΚ έξω από την περιοχή μας. Στο πρώτο γκολ, το οποίο ήρθε από μία στατική φάση, σαν να έπεσε ένας διακόπτης. Η ΑΕΚ απέκτησε αυτοπεποίθηση κι εμείς δεν καταφέραμε να είμαστε πιο ώριμοι για να το διαχειριστούμε, με αποτέλεσμα η εξέλιξη να είναι η ήττα με 4-0».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Ο Βόλος είναι μία ομάδα που πάντα προσαρμόζεται στις συνθήκες. Έχουν έρθει τρία νέα παιδιά, περιμένουμε να ενσωματωθούν στην ομάδα. Αυτό που μας δείχνουν μέχρι πρότινος είναι θετικό και εμείς από τη μεριά μας πρέπει να κάνουμε τ’ ανάλογα για να τους εντάξουμε στο σύλλογο».

Για τον Φαν Βέερτ:

«Του είπα πως είμαι περήφανος γι’ αυτόν και για την εξέλιξη του».

Πηγή

See also  Πόλεμος στην Ουκρανία: Με wild card και στο Indian Wells η Νταϊάνα Γιαστρέμσκα (photos)