Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

ΝΒΑ: Το «φιάσκο» του Ράσελ Ουέστμπρουκ «βαραίνει» τους Λέικερς

ΝΒΑ: Οι Λέικερς μετά τον αποκλεισμό από τα playoffs ψάχνουν «λύσεις» απέναντι στο «πρόβλημα» που ακούει στο όνομα Ράσελ Ουέστμπρουκ

Οι Λέικερς έμειναν εκτός playoffs και το μυαλό τους έχει στραφεί στην οργάνωση της ομάδας για τη νέα σεζόν μετά τη φετινή απογοητευτική πορεία. Ένα εκ των θεμάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι «Λιμνάνθρωποι» είναι κι εκείνο που ακούει στο όνομα Ράσελ Ουέστμπρουκ. 

Στις ΗΠΑ θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα του Λος Άντζελες θα πάρει χωριστούς δρόμους με τον «Ρας», ωστόσο για να υπάρξει μία λύση θα πρέπει πρώτα να διευθετήσουν το βαρύτατο συμβόλαιο που τους δεσμεύει.

Στην έναρξη της σεζόν γινόταν λόγος για μεταβατική περίοδο στο στυλ παιχνιδιού του Αμερικανού, όμως όπως αποδείχτηκε ο πολύπειρος πόιντ γκαρντ, όχι μόνο δεν προσπάθησε να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα των Λέικερς αλλά δεν ταίριαξε και ποτέ με την κατάσταση να φτάνει στο απροχώρητο όταν οι φίλοι της ομάδας των αποδοκίμαζαν στην αναμέτρηση με τους Νιού Γιορκ Νικς και την κάκιστη εμφάνιση (5 πόντους με 1/10 σουτ (0/3 τρίποντα), 3/7 βολές, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 4 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής). 

Ο 33χρονος γκαρντ έχει διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από τους ΛεΜπρον-Ντέιβις και με απλά λόγια δεν ταίριαξε ποτέ στο Λος Άντζελες. 

Το συμβόλαιο του άλλοτε MVP της κορυφαίας λίγκας μπάσκετ προβλέπει 47 εκατομμύρια δολάρια ως μισθό για την ερχόμενη σεζόν!

Όπως αναφέρθηκε στο «HoopsHype», στέλεχος ομάδας του ΝΒΑ τόνισε πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ουέστμπρουκ, ενώ κάποιο άλλο επισήμανε πως το «απαίσιο» συμβόλαιο του θεωρείται μεγάλο μειονέκτημα της υπόθεσης του «RW».

See also  Ηρακλής: Η εντυπωσιακή επίδοση του Γκάρετ στα ριμπάουντ

Πλέον οι Λέικερς καλούνται να βρουν «αγοραστή» για τον «Ρας» προκείμενου να απαλλαχθούν από το «χρυσό» συμβόλαιο και να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν, προκείμενου να «ξεπλύνουν» την απογοήτευση.

Πηγή