Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Οικογένεια χαρίζει αυτοκίνητο σε όποιον βρει το σκυλάκι της (video)

Μια οικογένεια στην Georgia των ΗΠΑ ψάχνει απεγνωσμένα το σκυλάκι της, την Marley, από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Με την έρευνα να έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα και να προκαλέσουν «θόρυβο» γνωστοποιώντας ότι θα χαρίσουν το αυτοκίνητό τους σε αυτόν που θα τους φέρει πίσω το κατοικίδιο!

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή Corvette Z51κατασκευής του 2016, η αξία της οποία αντιστοιχεί περίπου σε 50.000 δολάρια! Το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει ένα V8 κινητήρα χωρητικότητας 6.2 λίτρων, που συνδυάζεται με 7τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και στέλνει τη δύναμη των 450 PS στους πίσω τροχούς. 

Μάλιστα το ζευγάρι, ο Derek και η Alex Kirchner, εκτός από το αυτοκίνητο είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν επιπλέον και 4.000 δολάρια ως αμοιβή σε αυτόν που θα τους βγάλει από αυτή την δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει.

H Marley είναι ένα τετράχρονο ημίαιμο και την πήραν λίγο μετά τη γέννησή της από τις εγκαταστάσεις φιλοζωϊκής. Όταν ο Derek και η Alex έλειψαν για λίγες μέρες από το σπίτι το σκυλάκι εξαφανίστηκε και έκτοτε ψάχνουν απεγνωσμένα για να την φέρουν πίσω.

Παράλληλα έφτιαξαν σελίδα στο Facebook προκειμένου να συγκεντρώνονται όλες οι πληροφορίες που την ονόμασαν «Bring Marley Home- Lost Dog» και αριθμεί περισσότερα από 2.700 μέλη.

«Αν εμφανιστεί κάποιος σήμερα και μου δώσει πίσω την Marley θα του δώσω την Corvette με τόσο μεγάλη ευχαρίστηση που ούτε καν μπορώ να την περιγράψω», δήλωσε ο Derek.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το Fox News…

Πηγή:

See also  Σε αυτή την πόλη η αστυνομία δεν μπορεί να κόβει κλήσεις για 1 χρόνο (video)