Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Οι 10 πόλεις που «σαρώνουν» στο Instagram- Είναι οι πιο φωτογραφημένες του κόσμου!

Σιγκαπούρη

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πανδημία του κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω στα ταξίδια. Παρόλα αυτά δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι έτοιμοι να πακετάρουν και να ζήσουν νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και γι’ αυτό είναι γνωστό ότι συμβουλεύονται… το instagram!

Έτσι λοιπόν οι λάτρεις των ταξιδιών δεν σταματούν να κάνουν όνειρα και πλάνα και να θαυμάζουν προορισμούς του κόσμου μέσα από φωτογραφίες του πιο δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, του Instagram, το οποίο έχει “ξεκαθαρίσει” ποιες είναι οι διασημότερες πόλεις του κόσμου!

Το bigseventravel.com κάνοντας έρευνα στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης καταγράφοντας τον αριθμό των hashtag ανά προορισμό, δημοσίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με τα 50 πιο instagrammableμέρη του κόσμου!

Βάση αυτής της έρευνας φτιάξαμε το τοπ 10 των πιο φωτογραφημένων πόλεων του κόσμου!

Δείτε επίσης ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή Airbnb στο Instagram για τη χρονιά που πέρασε & τα 2 καλύτερα ελληνικά – Από την Καλιφόρνια ως την Προβηγκία…

Δείτε ποιες είναι 10 πιο φωτογραφημένες πόλεις στο instagram:

10.Σιγκαπούρη

Η Σιγκαπούρη έχει μια γοητεία που σαγηνεύει κάθε επισκέπτη της. Τροπικό κλίμα, πολλές φυλές, υπέροχη κουζίνα και σύγχρονη, σχεδόν φουτουριστική αρχιτεκτονική. 

Σιγκαπούρη,

9.Σικάγο, ΗΠΑ

Το πολύ εντυπωσιακό και πυκνοκατοικημένο Σικάγο, η μεγαλύτερη πόλη του Ιλινόις είναι μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες πόλεις όπως άλλωστε αποδεικνύουν τα περίπου 50 εκατ. hastag #chicago. Εκτός από τα εντυπωσιακά αξιοθέατα το Σικάγο διαθέτει πολλά εστιατόρια ιδανικά για φωτο στο instagram!

Σικάγο

8. Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Μητρόπολη του κόσμου, αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός (ειδικά για τους Έλληνες ταξιδιώτες), μια μεγαλούπολη που τα έχει όλα! Το  Λονδίνο ανάλογα τη διάθεση, την εποχή, τα γούστα ακόμα και την ηλικία του ταξιδιώτη έχει να δώσει και κάτι διαφορετικό και να καλύψει κάθε απαίτηση.

See also  Αυτές είναι οι 5+1 πιο εντυπωσιακές σκάλες στον κόσμο
Λονδίνο

7. Σίδνεϋ, Αυστραλία

Η καρδιά της υπερσύγχρονης μητρόπολης χτυπάει πλάι σε κτίρια αποικιακής αρχιτεκτονικής στην Αυστραλία. Η πρωτεύουσα της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας είναι χτισμένη στο νοτιοανατολικό άκρο της χώρας και αποτελεί τη μεγαλύτερη και παλαιότερη πόλη της Αυστραλίας.

Κατέχει τη φήμη μίας εκ των ομορφότερων πόλεων του κόσμου και προσφέρει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής στους κατοίκους της.

Το Σίδνεϊ αποτελεί ιδανικό προορισμό καθώς φιλοξενεί μια πληθώρα από μουσεία, ιστορικούς χώρους και παγκόσμιας φήμης αξιοθέατα, όπως η Γέφυρα και η Όπερα του Σίδνεϊ.

Η περίφημη Όπερα αποτελεί ένα συνδυασμό αρχαίων και μοντέρνων επιρροών και αποτελεί σύμβολο της αρχιτεκτονικής του 20ου αιώνα.

Σιδνει Αυστραλία

6.Αβάνα, Κούβα

Όμορφος κόσμος, άφθονο ρούμι, μυρωδάτα πούρα, αυτοκίνητα αντίκες, μουσική, χαλαρή διάθεση, πανδαισία χρωμάτων. Ένα ταξίδι στην φολκλόρ Αβάνα της Κούβας αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς! Όνειρο απατηλό μέχρι στιγμής κυρίως λόγω της πανδημίας αλλά και προφανώς γιατί είναι ένα ακριβό ταξίδι.

Ένα φωτογραφικό ταξίδι στην Αβάνα

5.Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το Ντουμπάι έχει δεχθεί μία εξαιρετική μεταμόρφωση σε σχέση με το πως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Από μια απλή έρημο μετατράπηκε σε μια φουτουριστική μεγαλούπολη με τεράστια εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά έργα, και στο μέλλον φυλάσσει πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Ένα ταξίδι που μπορείτε να κάνετε και το χειμώνα και πάλι να θυμίζει καλοκαίρι, αφού με μια μέση θερμοκρασία 31 βαθμών Κελσίου τον Νοέμβριο, ο καιρός θα είναι σαν τον Ιούλιο στην Ελλάδα. Το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι έχει την φήμη μιας ανεπτυγμένης και σύγχρονης πόλης που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει –εδώ θα βρείτε και το Burj Khalifa, ίσως το ψηλότερο κτίριο στο κόσμο στα 828 μέτρα!

See also  Η Turkish Airlines ταξίδεψε τον Τάσο Δούση και την ομάδα του στη μοναδική Κολομβία – Το υπέροχο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε και οι «Εικόνες» το μοιράζονται μαζί μας!

Στην απέναντι πλευρά του κόλπου της πόλης θα βρείτε την άλλη, λιγότερο διαφημισμένη πλευρά του Ντουμπάι, με παραδοσιακές ανοιχτές αγορές, τα σουκ, όπου μπορείτε να αγοράσετε από μπαχαρικά μέχρι χρυσό.

4.Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Ένα μείγμα όλων των πραγμάτων, ανατολής και δύσης το σημείο συνάντησης της Ευρώπης και της Ασίας, δεν είναι περίεργο ότι η Κωνσταντινούπολη είναι κατάλληλη για φωτογραφία. “Αιχμαλωτίστε” στην κάμερά σας, τους μιναρέδες της Αγίας Σοφίας και περιηγηθείτε στο παγκοσμίου φήμης Μεγάλο Παζάρι με τα διάφορα μπιχλιμπίδια και μπαχαρικά.

Κωνσταντινούπολη

Δείτε εδώ τα 10 καλύτερα travel accounts του instagram για να ακολουθήσετε

3.Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Η πόλη των ονείρων, το μεγάλο μήλο, το Gotham, η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ – ανεξάρτητα από όπως αποκαλείται, η NYC είναι μια εμπειρία από μόνη της. Φροντίστε να αποτυπώσετε τη διαχρονική γοητεία του Μπρούκλιν, τα ρομαντικά σκάφη του Σέντραλ Παρκ και στη συνέχεια να κατευθυνθείτε στην ψηλή κορυφή του Empire State Building! Η NYC αναμφίβολα θα σας αφήσει άφωνους σε κάθε στροφή. Το πιο δημοφιλές σημείο για τους επαγγελματίες… Instagrammers είναι, φυσικά, η εμβληματική γέφυρα του Μπρούκλιν.

Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη ΗΠΑ

2.Παρίσι, Γαλλία

Γοητευτικά μπιστρό, μπρασερί, μουσικοί στο δρόμο, τα φώτα στον Πύργο του Άιφελ και πολλά ακόμα, το Παρίσι είναι μια από τις πιο εμβληματικές και αγαπημένες πόλεις του κόσμου και δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Ξεχειλίζει από ρομαντισμό, στυλ και ιστορία, καθιστώντας το ιδανικό για να αποτυπώσετε την πραγματική ουσία του παριζιάνικου τρόπου ζωής.

Το Παρίσι είναι στα 5 πιο instagrammable μέρη του κόσμου για το 2021

And the winner is…

1. Τόκιο, Ιαπωνία

Αρχαία ιερά, κοσμικά εκθέματα τέχνης, έντονες πινακίδες με νέον φωτισμό, μια πολύ ενδιαφέρουσα κουλτούρα είναι μερικά μόνο πράγματα που κάνουν το Τόκιο να χτυπήσει το instagram! Η πολυσύχναστη ιαπωνική πρωτεύουσα είναι επίσης διάσημη για τις αγορές της, ιδανική για να αποτυπώσει την ουσία της ζωής στο Τόκιο. Ρίξτε μια ματιά στο Instagram και δεν θα το πιστεύετε: περισσότερα από 53 εκατομμύρια hashtag #tokyo αποκαλύπτουν γιατί αυτή η πόλη είναι το πιο Instagrammable μέρος στον κόσμο για το 2021!

See also  Έναρξη δρομολογίων Αθήνα – Τελ Αβίβ και Ηράκλειο Λάρνακα από την TUS Airways
Το Τόκιο είναι στην κορυφή της λίστας για πιο instagrammable μέρη του κόσμου για το 2021

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Πηγή