Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ολυμπιακός: «Ο Μίτσελ θέλει Νταμιάν Σουάρεθ»

Ισπανικό σενάριο φέρνει τον Νταμιάν Σουάρεθ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Τα μεταγραφικά σενάρια δεν σταματούν ποτέ στον Ολυμπιακό, καθώς ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νταμιάν Σουάρεθ. Πρόκειται για τον δεξιό μπακ της Χετάφε, ο οποίος αρέσει στον Μίτσελ, καθώς έχουν συνεργαστεί.

Ο 34χρονος Ουρουγουανός μπακ βέβαια δεν είναι ελεύθερος και η ισπανική ιστοσελίδα todofichajes, ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έχει θέσει στα υπόψην την περίπτωσή του για τον Ιανουάριο.

Στο ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχει για το δεξί άκρο της άμυνας ο Βρσάλικο, ο Άβιλα και ο Λαλά, με τον τελευταίο να μην υπολογίζεται. Επίσης, έντονη είναι η φημολογία για την επιστροφή του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στην αναμονή.

Αν πάντως δεν υπάρχει κάποια κίνηση έως την Παρασκευή, που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους, τότε η υπόθεση του Σουάρεθ θα «παίξει» δυνατά.

Ο έμπειρος άσος δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Χετάφε, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, και σε αυτό παίζει ρόλο η προοπτική του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάντως ο Νταμιάν Σουάρεθ αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, με πολλά χιλιόμετρα στη La Liga, έχοντας συνολικά 282 συμμετοχές με τις Σπόρτινγκ Χιχόν, Έλτσε και Χετάφε. Επίσης, είναι επτά φορές διεθνής με την Ουρουγουάη, όλες μέσα στο 2022.

Πηγή

See also  Πώς θα κάνεις τα γένια σου να δείχνουν λαμπερά και πυκνά;