Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ολυμπιακός: Στο μυαλό του Μαρτίνς – Τα πλάνα για τη μάχη με την Μακάμπι Χάιφα

Στην τελική ευθεία για την πρώτη μάχη με την Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League έχουν μπει στον Ολυμπιακό

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι στην μεγάλη αναμέτρηση με την Μακάμπι Χάιφα το βράδυ της Τετάρτης στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους δώσει ώθηση για την ρεβάνς στην έδρα τους προκειμένου να πάρουν την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο όπου τους περιμένει ο Απόλλων Λεμεσού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα και όπως όλα δείχνουν θα πάει στο 4-3-3, με τον Βατσλίκ στο τέρμα, τους Βρσάλικο στο δεξί και Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Στα στόπερ δύσκολα θα σπάσει το δίδυμο Παπασταθόπουλος-Σισέ, ενώ στη μεσαία γραμμή σίγουρα θα δούμε τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά. Ένα δίλημμα υπάρχει για την θέση του Εμβιλά, ο οποίος έχει μέν τον πρώτο λόγο αλλά η πολύ καλή παρουσία του Κανέ στην προετοιμασία τον θέτει υποψήφιο για ενδεκάδα.

Όσο για την επιθετική τριάδα, ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή με τον Μασούρα στο ένα άκρο και στο άλλο πιθανότατα τον Ζινκερνάγκελ, ο οποίος λογικά θα προτιμηθεί του Αμπουμπακάρ Καμαρά λόγω και της ικανότητάς του στις στατικές φάσεις.

Πηγή

See also  ΕΣΑΚΕ: Ένας αθλητής του Απόλλωνα θετικός στον COVID-19