Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ολυμπιακός: Το ψάχνει για τη ρεβάνς ο Κορμπεράν – Η ομιλία του Ισπανού στους παίκτες

Ολυμπιακός: Τα πλάνα του για τον επαναληπτικό με τη Σλόβαν στη Μπρατισλάβα καταστρώνει ο Κάρλος Κορμπεράν

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζοντας την κρισιμότητα της αναμέτρησης κόντρα στη Σλόβαν, έχει ήδη πάρει ορισμένες αποφάσεις, ενόψει του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που όταν μπήκε ως αλλαγή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεχώρισε, θα ξεκινήσει βασικός στα εξτρέμ.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί διεκδικεί για τα καλά την θέση από την αρχή, ο Φίλιπ Ζινκερνάνγκελ αναμένεται να ξεκινήσει στον άξονα.

Παράλληλα, ο Κάρλος Κορμπεράν με ομιλία του, έκανε ξεκάθαρο σε όλους ότι υπάρχει μόνο η πρόκριση στο μυαλό του.

«Δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια πράγματα στην αρχή του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε.

Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θέλουμε να συνεχίσουμε εκεί και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει. Εμείς θα προκριθούμε, αλλά πρέπει να παίξουμε όπως ξέρω ότι μπορούμε. Μου άρεσε ότι μετά τι γκολ που δεχθήκαμε βγάλαμε αντίδραση.

Είναι σημαντικό αυτό. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να αντιδράμε όταν μας συμβαίνει κάτι άσχημο στον αγώνα.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, να κυριαρχούμε στο γήπεδο και να μην χρειάζεται να αντιδράμε. Να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα αυτές τις ημέρες και να πάμε στη Σλοβακία για να νικήσουμε και να προκριθούμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ισπανού.

Πηγή

See also  Αυτή η Corvette Sportwagon δίνει νέο ορισμό στα πρακτικά σπορ αυτοκίνητα