Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ομπράντοβιτς: «Η καρδιά μας και η θέλησή μας έκαναν τη διαφορά»

Μονακό-Ολυμπιακός: Για την παλικαρίσια νίκη της ομάδας του και το 2-2 μίλησε ο Σάσα Ομπράντοβιτς, τονίζοντας πως είχαν θέληση και καρδιά 

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην καρδιά που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και στη θέληση για νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό στο Game 4 της σειράς.

Πλέον οι Μονεγάσκοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα και το ΣΕΦ με ελπίδα για το μπρέικ και το Final 4.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Μονεγάσκων:

«Νομίζω ότι η καρδιά μας και η θέλησή μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι έκαναν τη διαφορά. Δεν τα παρατήσαμε σε καμία στιγμή. Υπήρχαν 40 λεπτά γεμάτη ενέργεια και η νίκη με καρδιά εκτιμάται διπλά. Όπως κάθε παιχνίδι αυτής της σειράς, το Game 5 αναμένεται να είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Aπο πλευράς του, ο Ντουέιν Μπέικον που ήταν ο παίκτης που έκρινε τη νίκη της Μονακό σε δηλώσεις του στάθηκε στην πορεία των Μονεγάσκων στη σειρά, τονίζοντας πως έχουν ξαναπετύχει μπρέικ μέσα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του άσους της γαλλικής ομάδας στη ΝΟVA:

«Αυτό είναι το παιχνίδι μου. Ζω για αυτές τις στιγμές. Θα είναι δύσκολα στο ΣΕΦ αλλά έχουμε νικήσει εκεί και πρέπει να το κάνουμε μία ακόμη φορά. Και οι δύο ομάδες θα είναι έτοιμες. Δεν θα είναι εύκολα. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχουμε. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Θα είναι μια σκληρή σειρά και δύσκολο ματς. Ξέρω ότι ο Σλούκας είναι σπουδαίος παίκτης, έχει αυτά τα σουτ. Εγώ προσπάθησα να μην κάνω φάουλ. Έχασε αυτό και είμαι χαρούμενος γιατί είναι ένας παίκτης που δεν έχει χάσει πολλά. Είμαι ευτυχής που ζω αυτές τις στιγμές».

Ενώ ο Ντόντα Χολ πρόσθεσε: «Για να είμαι ειλικρινής, παίξαμε ομαδικά. Η άμυνα θα κερδίσει τα παιχνίδια. Νιώθαμε πως έπρεπε να κάνουμε το κάτι παραπάνω απόψε και το κάναμε. Αυτό φέραμε στο παρκέ. Όμως, η δουλειά δεν τελείωσε, μας μένει ένα παιχνίδι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε, θα παλέψουμε όπως κάθε βράδυ».

See also  ΑΕΚ: Πρόταση στη Νιμ για Ελίασον (video)

Πηγή