Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ουκρανία: Τροχαίο ατύχημα για τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι- «Δεν τραυματίστηκε σοβαρά»

Το αυτοκίνητο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Κίεβο, μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο εκπρόσωπο του προέδρου της Ουκρανίας.

Ένα επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το προεδρικό όχημα και τη συνοδεία του στην πρωτεύουσα Κίεβο, ανέφερε σε σύντομη δήλωση ο Σερχίι Νικιφόροφ. Σύμφωνα με ανάρτησή του , ο Ουκρανός πρόεδρος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. «Ο πρόεδρος εξετάστηκε από γιατρό, δεν βρέθηκαν σοβαροί τραυματισμοί», είπε.

Οι γιατροί που συνόδευαν τον αρχηγό του κράτους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο.

Ο Νικιφόροφ ανέφερε επίσης ότι η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το ατύχημα συνέβη κατά την επιστροφή του Ζελένσκι από την ανακαταληφθείσα πόλη Ιζιούμ, βασικό κόμβο logistics στη βορειοανατολική Ουκρανία, την Τετάρτη. Κατά την επίσκεψή του, ευχαρίστησε τα στρατεύματα που συμμετείχαν στην αντεπίθεση κατά των Ρώσων κατακτητών και επέβλεψε την τελετή έπαρσης της σημαίας.

Τις τελευταίες ημέρες, ο στρατός της Ουκρανίας έχει ανακτήσει εκτάσεις κατεχόμενων εδαφών, αναγκάζοντας τα ρωσικά στρατεύματα να υποχωρήσουν.

naftemporiki.gr

Πηγή

See also  Σουδάν: Νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δύο πόλεις μετά από πολύνεκρες ταραχές