Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

ΠΑΟΚ: Προχωρά το πλάνο αποσυμφόρησης – Τα μεγάλα αγκάθια

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποσυμφορήσει το ρόστερ, που μετρά 38 παίκτες.

Μανίκια έχουν σηκώσει στον ΠΑΟΚ, αναζητώντας τρόπους να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ, που αριθμεί 38 ποδοσφαιριστές. Ο Ζοσέ Μπότο ήδη βρήκε λύσεις για τον Λούκας Τέιλορ και τον Λεό Ζαμπά, ενώ προχωρά και η υπόθεση του Τόμας Μουργκ.

Η ΛΑΣΚ Λίντσερ ενδιαφέρεται για τον Αυστριακό μέσο και στον «Δικέφαλο του Βορρά» προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή στο οικονομικό, για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Δύο όμως ποδοσφαιριστές αποτελούν τα αγκάθια για τον ΠΑΟΚ, για τους οποίους δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο ένας είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, για τον οποίο αποσύρθηκε η Αλ Σαμπάμπ και δεν υπάρχει κάποια άλλη ομάδα να τον θέλει.

Δεύτερη δύσκολη υπόθεση αποτελεί αυτή του Γιάσμιν Κούρτιτς, ο οποίος έχει μπει στο περιθώριο, λόγω και της συμπεριφοράς του. Αν και ιταλικές ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον, λόγω της Πάρμα δεν προχώρησε κάποια.

Οι δύο αυτοί παίκτες είναι και υψηλά αμειβόμενοι και ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να βρει τρόπο να απαλλαγεί από τα συμβόλαιά τους άμεσα. Γιατί η αποχώρηση παικτών αποτελεί και προϋπόθεση για νέες μεταγραφές, με την έναρξη του πρωταθλήματος να πλησιάζει.

Πηγή

See also  Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη επί της Μπερ Σεβά στην Κύπρο