Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Προοδευτική: Νέα παραίτηση-έκπληξη εν μέσω… μπαράζ

Μια ακόμη παραίτηση, μετά του Αρναούτη, στην Προοδευτική.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Προοδευτική, μετά την κακή εκκίνηση στα μπαράζ Γ’ Εθνικής. Μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Γιάννη Μάγγου, παραιτήθηκε και ο γενικός αρχηγός των «βυσσινί» Αλέξανδρος Νταβέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με φώναξαν να βοηθήσω την ομάδα μας από τη θέση του γενικού αρχηγού στην νέα προσπάθεια με πρόεδρο τον Αντώνη Αραβαντινό.

Ανταποκρίθηκα στην πρόταση, όπως είχα κάνει και τις δύο προηγούμενες φορές αφιλοκερδώς. Με την αλλαγή του τεχνικού τιμ και την πρόληψη του καινούργιου προπονητή, το πρόγραμμα των προπονήσεων άλλαξε και από απόγευμα θα γίνονται πρωί.

Αυτό είναι και ο λόγος που δήλωσα την παραίτηση μου, στον πρόεδρο αλλά και στον κόουτς, οι οποίοι μου ζήτησαν να παραμείνω.
Τους ευχαριστώ πολύ αλλά για λόγους ωραρίου δεν θα μπορούσα να είμαι δίπλα στην ομάδα με τον τρόπο που ξέρω και πρέπει.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με τους οποίους συνεργάστηκα και μπορέσαμε να βγούμε πρωταθλητές. Εύχομαι στον φίλο Γιάννη Μάγγο και τους Συνεργάτες του τα καλύτερα. Στους φίλους μου Δραγάζη και Καλαμάκη να κάνουν τα καλύτερα και η ομάδα μας να ανέβει στη Β’ εθνική.

Τέλος ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας μας, αυτούς τους υπέροχους και μοναδικούς φιλάθλους, που είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας, και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο όπως εμείς ξέρουμε. Εγώ δηλώνω στρατιώτης της ομάδας και θα είμαι δίπλα όταν μου ξαναζητηθεί».

Πηγή

See also  Παναθηναϊκός: Φεύγει για Λέγκια ο Καρλίτος – Φουλάρει για ενίσχυση