Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αδημοσίευτες φωτογραφίες από το βράδυ που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ήταν στο μακρινό 2011 όταν η 33χρονη, σήμερα, γυναίκα είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Στην προσπάθεια να βρεθούν τα κίνητρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι αρχές αναλύουν το προφίλ της και προσπαθούν να εντοπίσουν μοτίβα στη συμπεριφορά της. Στο μικροσκόπιο έχει μπει η σχέση της με το Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και η ζωή της κατηγορουμένης πριν από τον γάμο.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το Star, εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου το βράδυ πριν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Η Ρούλα βρισκόταν σε φιλικό σπίτι και γιόρταζε τα γενέθλια μίας φίλης της τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου του 2011. Ήταν μόλις 23 ετών και όλα έδειχναν καλά. Έφυγε από το πάρτι, όμως την επόμενη μέρα την βρήκαν αναίσθητη, καθώς είχε καταναλώσει πολλά χάπια. Είχε προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της, καθώς είχε χωρίσει με τον τότε σύντροφό της.

«Eίχε στεναχωρηθεί και εννοείται με είχε ενοχλήσει. Της είχα πει “μην κάνεις βλακείες”, προσπάθησα να την παρηγορήσω, της έλεγα ότι δεν τελείωσε και ο κόσμος και υπάρχουν πολλοί άντρες. Είχα πειστεί ότι δε θα έκανε κάτι, πάραυτα το έκανε» λέει η φίλη της Ρούλας που την βρήκε αναίσθητη.

«Ο Μάνος ήταν ο Θεός της»

Συμμαθήτρια της Ρούλας περιγράφει αποκλειστικά στο Star τον χαρακτήρα της σε νεαρή ηλικία. Την παρουσιάζει σαν μια γυναίκα κτητική που ήθελε να τραβάει τα βλέμματα. Τα μετέπειτα χρόνια η σχέση της με το Μάνο Δασκαλάκη ήταν θυελλώδης.

«Ήταν αρκετά εγωκεντρική προσπαθούσε να είναι λίγο πιο μπροστά από τις άλλες κοπέλες … Για αυτήν ήταν ο Θεός της, αυτόν τον Θεό πίστευε και κανέναν άλλον. Ήταν κάτι παθολογικό. Δεν τον άφηνε ποτέ να είναι μόνος, πάντα ήταν μαζί. Στα γήπεδα, στις καφετέριες, νυχτερινή διασκέδαση. Ήταν ο φρουρός του. Αν τον κοίταγε μια άλλη γυναίκα θα αγριοκοίταγε και θα έπιανε το Μάνο, θα χόρευε μαζί του θα έδειχνε ότι αυτός είναι δικός της».

See also  GUESS 1981 θα σας μεταφέρει στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια

Φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν μια σχέση επεισοδιακή, ενώ αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε τσακωθεί πολλές φορές με γυναίκες που υποπτευόταν, στο γήπεδο, σε καφετερίες ακόμα και σε σούπερ μάρκετ. Την είχαν μάλιστα ικανή ακόμα και για χειροδικία.

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως ο ίδιος έχει δηλώσει έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι είτε δουλεύοντας σαν διανομέας είτε για πρόβες αφού έκανε και μεροκάματα ως τραγουδιστής.

Πηγή: Star.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Πηγή