Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Σαμασέκου: «Όσο έχουμε πιθανότητες, το διεκδικούμε»

Ολυμπιακός: Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου πιστεύει πως η ομάδα του έχει την ικανότητα να διεκδικήσει τον τίτλο της Super League.

Άνεμος αισιοδοξίας στον Ολυμπιακό μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου περιμένει πως θα κατορθώσουν οι Πειραιώτες να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα μέχρι τέλους, τονίζοντας πως όσο υπάρχουν πιθανότητες υπάρχει αυτόματα και πίστη. Οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για το ματς με τον Ιωνικό: «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να το κάνει αυτό χωρίς να δεχθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία από τον αντίπαλο. Η άμυνα έκανε πολύ καλά την δουλειά της, αλλά αυτό δεν οφείλεται μόνο στους αμυντικούς αλλά σε όλη την ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ολοκληρωμένο, πήραμε δίκαια τη νίκη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα τον τελευταίο καιρό: «Η μεγάλη διαφορά είναι η αλλαγή προπονητή. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Φαίνεται και από τα αποτελέσματα που είναι πολύ διαφορετικά. Νομίζω πως η ομάδα, σε γενικές γραμμές, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ καινούργιος εδώ για να εντοπίσω πολλές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν, όμως βλέπω πως αυτή τη στιγμή η ομάδα διανύει μια καλή περίοδο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και πιστεύω πως στο μέλλον τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα».

Για τη μάχη του τίτλου: «Όσο έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα εμείς θα πρέπει να το πιστεύουμε και να το διεκδικούμε. Νομίζω πως ο τρόπος που παίζουμε τελευταία αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια. Έτσι πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας. Να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό».

See also  Ολυμπιακός-Αρμάνι 82-66: Η άμυνα έκανε τη διαφορά!

Πηγή