Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ πατάνε τέρμα τις κόρνες για… καλό σκοπό (video)

Η 28η Δεκεμβρίου 2022 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του κ. Ραφαήλ Λαζάρου ο οποίος μετά από 35 χρόνια εργασίας στο ΟΑΣΘ βγαίνει στη σύνταξη. Η στιγμή σημαντική, για αυτό οι συνάδελφοι του αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν και να τον ευχαριστήσουν για τις υπηρεσίες του, διοργανώνοντας μια ξεχωριστή τελετή. 

Έξι λεωφορεία στο αμαξοστάσιο του Φοίνικα σχημάτισαν μια πύλη και με τις κόρνες να χτυπάνε στη διαπασών ο κ. Λαζάρου αποχώρησε από το δεύτερο «σπίτι» του για να απολαύσει τη νέα καθημερινότητα. 

Ο κ. Λαζάρου, ο οποίος επισκεύαζε οχήματα του ΟΑΣΘ, δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του για την έκπληξη που του έστησαν οι συνάδελφοί του. 

Παρόντες στο πάρτι αποχαιρετισμού ήταν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ κ. Κώστας Ταγγίρης και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ κ. Αλέξης Γεωργιάδης, οι οποίοι χαιρέτησαν τον κ. Λαζάρου εκ μέρους τόσο της διοίκησης όσο και συνολικά των εργαζομένων, ευχόμενοι καλή αρχή στο νέο κεφάλαιο της ζωής του.

«Ο ΟΑΣΘ είναι όλη μου η ζωή. Ήρθα πριν 34 χρόνια, παλικαράκι, 26 χρονών. Τα χρόνια πέρασαν και περάσαμε καλά. Ήρθε πλέον η ώρα να αποχωρήσω και να αναλάβουν οι νέοι», δήλωσε συγκινημένος ο κ. Λαζάρου. 

Δείτε το video…

Πηγή:

See also  Δημοπρατείται αυτή η Porsche 911 Carrera RS 2.7 του Paul Walker