Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Μάρκου: «Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο»

Συγκλονίζει ο επιχειρηματίας μιλώντας για το βράδυ της επίθεσης που δέχθηκε σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη,  από την οποία λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Για την άγρια επίθεση που δέχτηκε σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, η οποία παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, μίλησε για πρώτη φορά ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

«Ο άνθρωπος πρέπει να είναι λογικά… τρελός; Άρρωστος… Δηλαδή, το ότι γονάτισε κάτω και άρχισε να με… Καταρχάς εγώ δεν κατάλαβα τι έκανε. Εγώ νόμιζα ότι μου χτύπαγε τα πόδια… Δεν μπορούσα να καταλάβω ακριβώς τι κάνει… Αυτός ήθελε να σκοτώσει άνθρωπο εκείνη την ημέρα και βρήκε εμένα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, δεν τον γνώριζα…», δήλωσε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στον Αlpha, για τον 26χρονο δράστη που τον μαχαίρωσε πάνω από 15 φορές.

Όπως είπε ήθελε απλώς να επισημάνει στον 26χρονο ότι πρέπει να τηρήσει τη σειρά αναμονής:

«Το να πεις σε κάποιον η σειρά σου είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστείς και… Δηλαδή μια συμβουλή δίνεις σε κάποιον για να σεβαστεί το λάθος, ίσως, που θα μπορούσε να είχε κάνει. Οπότε τι κάνει; Ζητάει συγγνώμη και λέει “α! συγγνώμη δεν το κατάλαβα” και πάει πίσω».

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μάρκου για τη στιγμή που ξεκίνησε η επίθεση είπε:

«Αυτός έκανε κάποια βήματα πιο κάτω και μου είπε “έλα εδώ, έλα να σου πω, έλα εδώ να σου πω”, και λέω κάτι θα θέλει να μου πει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει και όταν έφτασα κοντά του, έσκυψε, σχεδόν γονάτισε και με τρύπαγε παντού με σουγιά και τον γύριζε δεξιόστροφα κιόλας, δηλαδή προσπαθούσε να με σκοτώσει, δεν υπήρχε, δηλαδή ήταν ολοφάνερο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι στα καλά του».

«Δεν εξηγείται η συμπεριφορά αυτή, το μυαλό σου δεν μπορεί να πάει…», πρόσθεσε

See also  Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στη Σάμο

Όσο για την κατάσταση της υγείας του, τόνισε ότι αρχίζει να καλυτερεύει ωστόσο έχει υποστεί σοβαρές βλάβες:

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι καλύτερα, αλλά υπάρχουν θέματα τα οποία θέλουν φυσικοθεραπεία. Έχουν προκληθεί βλάβες σοβαρές και ελπίζω να λυθούν… Ελπίζω! Θα το δείξει ο χρόνος… Ψυχολογικά είμαι αρκετά καλά, γιατί αν σε πάρει από κάτω, μετά τελείωσε… δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Kαι επειδή έχω διάφορα χειρουργεία, αναγκαστικά, ψυχολογικά πρέπει να είμαι καλά. Οπότε πίεσα τον εαυτό μου και είπα “είμαι καλά”» ανέφερε ο Γιάννης Μάρκου για την υγεία του και συμπλήρωσε:

«Θα δείξει ο χρόνος, δηλαδή πρέπει να ξεπρηστεί το ένα μου πόδι, το οποίο είναι χάλια, να μπω αύριο χειρουργείο, να μου το καθαρίσουν, να μου το ξαναράψουν και να ξεπρηστεί, όσο είναι δυνατόν και να δούμε από μεθαύριο τι γίνεται…»

Διαβάστε ακόμη:

Επίθεση στη Βαρυμπόμπη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος

Βαρυμπόμπη: «Ο Μάρκου τον προκάλεσε» λέει η μητέρα του 26χρονου

Πηγή