Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Το νέο Volkswagen ID.7 αποκαλύπτει το αναβαθμισμένο εσωτερικό του (photos)

Κατασκοπεύσαμε το ηλεκτρικό Volkswagen ID.7 (ή Aero B) sedan για άλλη μια φορά και αυτή τη φορά καταφέραμε να το πλησιάσουμε. Αυτό οδήγησε επίσης σε μερικές φωτογραφίες του εσωτερικού του, ακόμα κι αν πολλά μέρη εξακολουθούσαν να καλύπτονται.

Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα τη νέα οθόνη infotainment που είναι τοποθετημένη στο κέντρο και θα είναι μεγαλύτερη σε σύγκριση με αυτή που είδαμε σε προηγούμενα μοντέλα ID. Η Volkswagen δείχνει να επιλέγει μια πιο premium εμφάνιση, με διακοσμητικά από αλουμίνιο και σατέν, όπως και δερμάτινες επενδύσεις.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Volkswagen προς το παρόν, το ID.7 αναμένεται να βασιστεί στην πλατφόρμα MEB της Volkswagen και θα είναι διαθέσιμο τόσο σε πισωκίνητη έκδοση όσο και με κίνηση σε όλους τους τροχούς. Μια πιο σπορ έκδοση GTX θα ακολουθήσει πιθανότατα αργότερα.

Η τελική σχεδίαση του αυτοκινήτου παραγωγής αναμένεται να είναι πολύ κοντά σε αυτή του concept car. Ωστόσο, πολλά από τα στοιχεία που φαίνονται στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στην πραγματικότητα είναι ψεύτικα. Αναφερόμαστε, για παράδειγμα, στις «εισαγωγές αέρα» στον μπροστινό προφυλακτήρα και την ψεύτικη μάσκα. Επιπλέον, τα αυτοκόλλητα κρύβουν την πραγματική σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων.

Επιπλέον, αν αφαιρέσουμε τις τεχνητές ρίγες στα κάτω τμήματα του προφυλακτήρα, μπορούμε να φανταστούμε το τελικό σχέδιο. Πιθανότατα μπορούμε να περιμένουμε μια ελαφριά λωρίδα μεταξύ των μπροστινών φώτων, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο ID.4. Φυσικά θα δούμε και μια αντίστοιχη στο πίσω μέρος, κάτι που τείνει να μονιμοποιείται.

Το ντεμπούτο του ID.7 έχει προγραμματιστεί για το 2023, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει διαδικτυακό ντεμπούτο στα τέλη του 2022. Το ηλεκτρικό sedan θα κυκλοφορήσει πρώτα και πιθανότατα θα ακολουθήσει ένα station wagon.

See also  Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ πατάνε τέρμα τις κόρνες για... καλό σκοπό (video)

Οι κύριοι ανταγωνιστές του αντικαταστάτη του Passat (τουλάχιστον στην έκδοση sedan) θα είναι το Tesla Model 3, το επερχόμενο Hyundai Ioniq 6 και το Polestar 2.

Πηγή: