Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Το σχόλιο του Βαρούχα για το πέναλτι στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και το λάθος στο ΑΕΚ-Ατρόμητος (video)

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, μίλησε στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων σχολίασε την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ να πάρει πίσω το πέναλτι υπέρ του Ολιβέιρα μετά από τη χρήση του VAR.

Επεισοδιακό ήταν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, ειδικά μετά τη λήξη με την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά, αλλά και την αποχώρηση του Λουτσέσκου από τη συνέντευξη Τύπου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μια φάση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν αυτή του πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, το οποίο αν και αρχικά καταλόγισε ο Τρεϊμάνις, στη συνέχεια το πήρε πίσω με τη χρήση του VAR.

O Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε για αυτό το γεγονός, αλλά και ένα σοβαρό λάθος του Σιδηρόπουλου στο ΑΕΚ-Ατρόμητος, όταν και σφύριξε τη λήξη πριν συμβουλευτεί το VAR για πιθανό πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων στην τελευταία φάση, όπου ο Μάνταλος φαίνεται να τραβάει καθάρα έναν αντίπαλό του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν είναι απόλυτο ότι ο διαιτητής του VAR δεν συμφωνεί με την αρχική απόφαση του Τρεϊμάνις, απλά θεωρεί πως είναι μια φάση που πρέπει να τη ξανά δει. Στη φάση του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ υπάρχει σπρώξιμο με τα χέρια από τον Μπα στον Ολιβέιρα και είναι πέναλτι. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού την ώρα που κάνει το μαρκάρισμα απωθεί με τα χέρια τον αντίπαλό του, το οποίο είναι παράβαση».

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο: «Επίσης, θέλω να πω κάτι άλλο όταν ο διαιτητής σφυρίζει τη λήξη του αγώνα δεν μπορεί να παρέμβει το VAR, αυτό που πήγαιναν στα αποδυτήρια και μετά τους καλούσαν πίσω, πλέον δεν υφίσταται. Από τη στιγμή που σφύριξε ο Σιδηρόπουλος τη λήξη τελείωσε, θα έπρεπε να περιμένει ο διαιτητής να δει αν υπάρχει παράβαση».

See also  Από τον Ολυμπιακό στην Γουέστ Μπρομ ο Κάρλος Κορμπεράν

Πηγή