Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Χαλκιδική: Το πολυτελές ξενοδοχείο με την απεριόριστη θέα στο απέραντο γαλάζιο – Από τον Τάσο Δούση

See Level Hotel Halkidiki

Η Χαλκιδική είναι ένας αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός και αυτό γιατί αρχικά είναι πανέμορφη αλλά μπορεί παράλληλα να προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη. Έχει όμορφα ξενοδοχεία, πλούσια νυχτερινή ζωή, απέραντες χρυσαφένιες παραλίες, ωραία μέρη για βόλτα και περίπατο και φυσικά καλό φαγητό.

Είτε θέλετε να την επισκεφτείτε με την οικογένεια και τα παιδιά σας, είτε με το έτερο ήμισυ ή ακόμα και με την παρέα σας ένα είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό που ζητάτε και θα περάσετε τέλεια! Εμείς εδώ θα πάμε στο Πολύχρονο Χαλκιδικής σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων με συγκλονιστική θέα που έχει 9,2 βαθμολογία στη booking και άριστα σχόλια από τους επισκέπτες του και ανακάλυψε ο Τάσος Δούσης. Ο λόγος για το μοναδικό Sea Level Hotel, ένα διαμάντι στο Πολύχρονο Χαλκιδικής.

Σημ. Η αναζήτηση για διαμονή στο ξενοδοχείο έγινε προς τα τέλη Ιουλίου (22/7) μέσω booking και η τιμή είναι €204 για premium δίκλινο δωμάτιο με μερική θέα στη θάλασσα και πρωινό.

θάλασσα χαλκιδικης πολυχρονο

Διαβάστε επίσης: Γιατί σαν την Χαλκιδική… δεν έχει!

Λίγα λόγια για το ξενοδοχείο:

Το ξενοδοχείο Sea Level Hotel βρίσκεται στο Πολύχρονο στην Χαλκιδική, μόλις λίγα βήματα μακριά από την παραλία. Μοντέρνο, σοφιστικέ, φιλόξενο. Το Sea Level Hotel έχει διακοσμηθεί με σύγχρονο, άνετο στιλ για να προσφέρει την εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας αλλά και μια ξεκούραστης διαμονής.

Η λιτή, εσωτερική διακόσμηση σε γήινους τόνους του γκρι, του μπεζ και του λευκού δημιουργεί μια αρμονική ατμόσφαιρα που δένει απόλυτα με την καλοκαιρινή διάθεση, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί την ανάγκη για λειτουργικότητα στον χώρο.

Το κατάλυμα διαθέτει εστιατόριο, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, εποχική εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, μπαρ, κοινόχρηστο lounge και βεράντα και προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο, υπηρεσία δωματίου και δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους.

See also  Η Turkish Airlines ταξίδεψε τον Τάσο Δούση και την ομάδα του στη μοναδική Κολομβία – Το υπέροχο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε και οι «Εικόνες» το μοιράζονται μαζί μας!

Τα δωμάτια

Ένα σύνολο από προσεγμένα δωμάτια με έμφαση στην λεπτομέρεια, απλώνονται στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Sea Level Hotel. Άνετα και κομψά δωμάτια με σύγχρονη επίπλωση σε γήινες αποχρώσεις, συμπληρώνουν ένα σκηνικό γαλήνης και χαλάρωσης. Η διαμονή με διακριτικές πινελιές πολυτέλειας είναι μια εμπειρία που αξίζει να απολαύσετε χωρίς περιορισμούς.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι κλιματιζόμενα και εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, βραστήρα, ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και επιφάνεια εργασίας. Περιλαμβάνουν επίσης ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο.

δωματια sea level hotel
δωματιo sea level hotel χαλκιδικης
μπανιο sea level hotel
σαλονι δωματια sea level hotel
σουιτα δωματια sea level hotel
σουίτα δωματια sea level hotel
κηπος δωματια sea level hotel

Εστιατόριο Amfora

Το a la carte εστιατόριο, Amfora του Sea Level Hotel, μετατρέπει κάθε γεύμα σε ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Βυθιστείτε σε απολαυστικές γεύσεις και αρώματα του μενού που είναι εμπνευσμένο από την Μεσόγειο. Εκλεπτυσμένα πιάτα από τοπικές πρώτες ύλες, φρέσκα θαλασσινά καθώς και επίλεκτες προτάσεις υψηλής γαστρονομίας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Το ταξίδι γεύσεων συνεχίζεται στο μπαρ του εστιατορίου που διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ποτά και κοτέιλ, τα οποία ίσως δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.

Απολαύστε το ποτό η το κοκτέιλ σας με θέα τον ήλιο που δύει στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας του Πολύχρονου.

πρωινο εστιατόριο sea level hotel
πρωινο εστιατόριο sea level hotel μπουφέ
εστιατόριο sea level hotel
μπαρ εστιατόριο sea level hotel
πρωινο μπαρ εστιατόριο sea level hotel
κοκτειλ sea level hotel

Beach Bar

Λίγα μόλις βήματα από την αμμώδη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά του ξενοδοχείου Sea Level Hotel, το beach bar προσφέρει παγωμένα ποτά, καφέ, φρέσκους χυμούς, τονωτικά ροφήματα, αλλά και απολαυστικές φρουτοσαλάτες, σνακ και δροσιστικά παγωτά.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το κοκτέιλ του ατενίζοντας το Αιγαίο από την εξαιρετικά άνετη και αναπαυτική ξαπλώστρα του, και με την συνοδεία χαλαρωτικής μουσικής.

παραλία sea level hotel
ξαπλωστρες παραλια sea level hotel

Tips

Η περιοχή είναι δημοφιλής για ποδηλασία και στο Sea Level Hotel θα βρείτε υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και αυτοκινήτων. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 90χλμ. από το Sea Level Hotel

See also  Ταξιδεύουμε σε Ορεινή Ναυπακτία και Ναύπακτο με Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS

Περισσότερα θα βρείτε εδώ: https://sealevelhotel.gr/el/

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

Πηγή