Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ford Mustang Mach E: Τώρα με 5 χρόνια εγγύηση και όφελος από €8.000!

Με ένα ασυναγώνιστο πακέτο προσφορών είναι διαθέσιμη η νέα Ford Mustang Mach E, καθώς η εισαγωγική εταιρεία Ford Motors Hellas την «υποστηρίζει» με 5ετή εγγύηση καλής λειτουργίας των μηχανικών της μερών εξασφαλίζοντας ξέγνοιαστες διαδρομές. Παράλληλα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την κρατική εγγύηση με όφελος από €8.000 για να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά SUV της αγοράς.

Παράλληλα, η νέα Ford Mustang Mach E είναι διαθέσιμη με νέα συστήματα συνδεσιμότητας, αλλά και την εφαρμογή FordPass μέσω της οποίας μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου. Την ίδια στιγμή, η Mustang Mach-E λανσάρεται με αυξημένη ικανότητα έλξης που μπορεί να φθάσει έως τα 1.000 κιλά.

Τι καινούργιο φέρνει η νέα Ford Mustang Mach E

SYNC 4A

Το Ford SYNC 4A είναι ένα σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εντός του αυτοκινήτου συνδεδεμένο με Cloud. Η συνδεσιμότητα στο Cloud επιτρέπει τον προηγμένο σχεδιασμό διαδρομών και την αναγνώριση φωνής. Η δυνατότητα ασύρματων ενημερώσεων εξασφαλίζει ότι το αυτοκίνητό σας εξελίσσεται συνεχώς ενώ με την ασύρματη σύζευξη smartphone, τη διαχείριση φόρτισης του ηλεκτρικού οχήματος, την νέα οθόνη αφής 15,5” και πολλά άλλα, θα ζήσετε ένα εντελώς νέο κόσμο συνδεσιμότητας μέσω του αυτοκινήτου σας με το SYNC 4A.

Συνδεδεμένη Πλοήγηση

Το Σύστημα Πλοήγησης του SYNC 4A εξελίσσεται συνεχώς ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα δεδομένα του χάρτη του αυτοκινήτου ενημερώνονται μέσω του cloud. Η συνδεσιμότητα μέσω δικτύου cloud επιτρέπει την προβολή πληροφοριών σχετικά με την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο, για πιο προηγμένο σχεδιασμό διαδρομής, καθώς και την πρόσβαση σε μια σειρά πρόσθετων πληροφοριών, όπως οι πιο πρόσφατες μετεωρολογικές ενημερώσεις και οι πιο βολικές δημόσιες τοποθεσίες φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής σας με βάση την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης και την εκτιμώμενη απόσταση οδήγησης.

See also  Fuel Pass 2: Άνοιξε για όλα τα ΑΦΜ η πλατφόρμα!

Ασύρματος έλεγχος

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες μέσω της οθόνης αφής 4A SYNC ή χρησιμοποιώντας εξαιρετικά απλές φωνητικές εντολές. Η συμβατότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto σημαίνει ότι μπορείτε  να συνδεθείτε ασύρματα στο smartphone σας και να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες του μέσω του SYNC 4A.

Ασύρματες ενημερώσεις (Over-the-air updates)

Η Mustang Mach-E έχει σχεδιαστεί για να εξελίσσεται με την πάροδο του χρόνου. Οι ασφαλείς ασύρματες ενημερώσεις (over-the-air updates) προσφέρουν βελτιώσεις: από την ενημέρωση του λογισμικού SYNC 4A μέχρι αναβαθμίσεις που βελτιώνουν την ποιότητα, την ικανότητα και την διαχείριση του οχήματός σας.

Οι περισσότερες από αυτές τις ενημερώσεις εγκαθίστανται αυτόματα, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία που συνδέεται στο Cloud. Μεγαλύτερες ενημερώσεις μπορούν να εγκατασταθούν μέσω Wi-Fi σε έναν χώρο και χρόνο που σας βολεύει.

Εφαρμογή FordPass

Μπορείτε να συνδέσετε τη Mach-E με την εφαρμογή FordPass στο smartphone σας, για να ξεκλειδώσετε ακόμα περισσότερο την έξυπνη πλευρά του αυτοκινήτου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να εντοπίσετε το αυτοκίνητό σας, να το κλειδώσετε ή να το ξεκλειδώσετε από μακριά, να προγραμματίσετε την φόρτιση του οχήματος, την επιθυμητή θερμοκρασία του εσωτερικού της καμπίνας, να παρακολουθήσετε την πίεση των ελαστικών και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για την υγεία του οχήματος.

Μπορείτε ακόμα να προγραμματίσετε διαδρομές με το τηλέφωνό σας και στη συνέχεια να τους μοιράζεστε με το όχημά σας. Επιπλέον, επιλέγοντας το προορισμό σας μπορείτε να σχεδιάζετε αυτόματα τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ειδικά για την Mach-E, η λειτουργία «Intelligent Range» εμφανίζει τα επίπεδα φόρτισης, την υπολειπόμενη απόσταση οδήγησης καθώς επίσης και τους δημόσιους σταθμούς φόρτισης καθ’ οδόν. Απολαύστε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο FordPass Charging Network, με εκπτώσεις στους σταθμούς φόρτισης NewMotion και IONITY.

See also  Ducati Panigale V4 R 2023

Αυξημένη ελκτική ικανότητα

Τώρα αυξάνεται η ελκτική ικανότητα για όλες τις εκδόσεις Ford Mustang Mach-E με την μπαταρία εκτεταμένης εμβέλειας (98kWh), πλην της GT, από 750kg στα 1.000kg.

Η εγκεκριμένη ικανότητα ρυμούλκησης με φρένα της Ford Mustang Mach-E αυξάνεται στα 1.000 kg για τα μοντέλα Extended Range τόσο στην έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς όσο και στην τετρακίνητη. Αυτή η επίδοση είναι αρκετή για να μπορούν οι πελάτες να ρυμουλκήσουν ένα τυπικό μικρό ή μεσαίο πολυεστερικό σκάφος.

«Η αναβάθμιση της ικανότητας ρυμούλκησης της Mustang Mach-E είναι μία από τις πολλές δωρεάν αναβαθμίσεις που συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε σε hardware και software, ή μέσω έγκρισης τύπου, για να προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία» δήλωσε ο This Woelpern, general manager, Imports, Ford Ευρώπης. «Η αυξημένη ικανότητα ρυμούλκησης ειδικότερα, δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία μας να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των πελατών, αφού εξετάσαμε την προοπτική υλοποίησης μιας αύξησης και προσφέροντάς τους τελικά αυτό που ήθελαν», κατέληξε.

Μάθετε περισσότερα για τη νέα Ford Mustang Mach E κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Πηγή: