Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Κορινθία -Πατέρας οικογένειας παλαιοχριστιανών: «Δεν δίνω DNA, ούτε εμβόλιο έχω κάνει, είμαι εναντίον»

Κορινθία παλαιοχριστιανός απατεώνας

Παρά την εισαγγελική εντολή για να δώσει δείγμα DNA, ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στη Κορινθία δεν δέχεται να δώσει.

Σε μία δήλωσή του τόνισε πως είναι «εναντίον όλων αυτών», ενώ αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί αιμομιξίας.

«Από πού κι ως πού να δώσω εγώ βιολογικό υλικό; Υποχρεωτικό ξε-υποχρεωτικό, είμαι εναντίον αυτών, τα βιομετρικά. Ούτε το εμβόλιο. Ούτε το ηλεκτρονικό αποτύπωμα, δακτυλικό έδωσα» είπε αρχικά στο Mega και, εξοργισμένος με τη φημολογία για τα παιδιά του, είπε:

«Ποιο παιδί, αιμομιξία; Τι λέτε τώρα; Εγώ τους είπα, όταν βγω από δω, θα κοιτάξω να τη βρω, αφού μου έχουν πάρει όλα τα τηλέφωνα και είμαι ταραγμένος με αυτή την υπόθεση. Ελπίζω να μην πήγε σε καμιά Ικαρία, πρέπει να βγω να μιλήσω με τους συγγενείς» πρόσθεσε για τη σύζυγό του, η οποία φέρεται να έφυγε μαζί με τα παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Κορινθία: Ερωτήματα για τον παλαιοχριστιανό που έκανε τηλεργασία από τη σπηλιά

«Πριν από 15 χρόνια έκανα παρέα με έναν άνθρωπο, ήμασταν… ακόμη… δεν υπήρχε αυτό ως θέμα, καμία σχέση. Δεκαπέντε χρόνια και άνθρωπο να είχες σκοτώσεις, στο συγχωρούν» είπε ακόμη.

Δικηγόρος παλαιοχριστιανού: Προσπαθώ να του αλλάξω γνώμη για το DNA

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανέφερε πως «εξαρτάται από τον ίδιο» και δεν θέλει να δώσει, παρά την προτροπή του ίδιου.

«Δεν το αντιλαμβάνεται τι σημασία έχει ο πελάτης μου. Μην προστρέξει κάποιος αρνητικά και πονηρά, νομίζοντας ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να δώσει γιατί είναι ένοχος. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω και αύριο, ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια και να μην τον δικάζουμε πριν βγει το αποτέλεσμα» είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

See also  Απρόοπτο με την Φινλανδή υπουργό Εσωτερικών: Λιποθύμησε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου

Διαβάστε επίσης: Πώς τριπλασιάζεται η τιμή από το χωράφι στο ράφι;

Στο ερώτημα για το πού μπορεί να βρίσκεται η σύζυγός του, ο δικηγόρος του απάντησε: «Κανείς, πραγματικά, δεν γνωρίζει και πρέπει να τις βρούμε και σε τι κατάσταση είναι, αλλά και σε ποιο σημείο θα έφτανε η εισαγγελία. Δεν αναζητούνται. Θέλουμε τη βοήθεια αρχών και συγγενών, να εξασφαλίσουμε την υγεία των παιδιών και πού θα κατοικούν. Το μετέπειτα είναι το σημαντικό. Δεν υπάρχει μέριμνα από τη μεριά της πολιτείας για το πού θα μείνουν σε περίπτωση που αναζητήσει τα τέκνα ο πατέρας. Και εντέλει με όλες τις ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, ώστε να ενωθεί η οικογένεια σαν κανονική οικογένεια».

Αδελφή παλαιοχριστιανού: «Δεν ξέραμε για λαγούμια, πέσαμε από τα σύννεφα»

Αρνητική σε κάθε φήμη περί αιμομιξίας είναι και η αδελφή του Μανώλη, η οποία σχολίασε στο κανάλι:

Διαβάστε επίσης: Είναι πολύ δύσκολη η μάχη με την ακρίβεια

«Ο Μανώλης είναι ένα πολύ καλό και άξιο παιδί. Μορφωμένο, που αγαπά τη φύση και γι’ αυτό έχει αυτή την ιδιαιτερότητα με τα αγροτικά. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με αυτό, αν και καθηγητής Μουσικής. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος για μένα. Αγαπά τα παιδιά του και το ανίψι του, το παιδί μου. Τα λατρεύει. Εξοργίστηκα στην αρχή και δεν έβγαινα να μιλήσω, γιατί είπαν για αιμομιξίες».

Για το ότι δεν θέλει να δώσει δείγμα DNA: «Θα του πρότεινα να το κάνει για να βουλώσει στόματα, να το κάνει, αν και είναι ενάντια στον παλαιοχριστιανισμό. Το ζητάω σαν χάρη στον Μανώλη».

Διαβάστε επίσης: Ακρίβεια: Ανατιμήσεις φωτιά με μισθούς πείνας

See also  Λυτρώθηκε στο 100’ η Ατλέτικο Μαδρίτης - Highlights από Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga

Για το ότι ζουν σε λαγούμι στη Κορινθία, η αδελφή του σχολίασε: «Δεν θα κρίνω τα πιστέυω του και τις συνθήκες που ζουν. Δε ξέρω γιατί δεν πήγαιναν σχολείο. Κάναμε βιντεοκλήσεις και έβλεπα τα παιδιά ντυμένα, με τα βιβλία τους… Αυτό που είδα στην τηλεόραση, με τα λαγούμια, ήταν πρώτη φορά. Πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν το ξέραμε, γιατί το έκανε. Ξέραμε ότι μένει σε τροχόσπιτο στο κτήμα που είναι αγορασμένο. Φοβόταν λόγω κορονοϊού και πήγαν να μείνουν εκεί. Τώρα, με τον μισθό από τη δουλειά του, δεν ξέρω τι έγινε».

Τέλος, για το πού μπορούν να βρίσκονται η σύζυγός του και τα παιδιά, απάντησε: «Δεν το ξέρω. Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι στην πεθερά του αδελφού μου. Ομως άκουσα τι γίνεται. Δεν πάει αλλού το μυαλό μας».

Πηγή