Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Άρης: «Πέταξε» για Τελ Αβίβ με Καρυπίδη – «Βήμα πρόκρισης, μόνο για τη νίκη»

Άρης: Με προορισμό το Ισραήλ και συγκεκριμένα το Τελ Αβίβ αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (03/08) η αποστολή των «κίτρινων» με τον Θόδωρο Καρυπίδη να ηγείται.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης βρίσκεται δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι ο επικεφαλής στο πρώτο «ταξίδι» στα προκριματικά του Conference League, καθώς τα δύο ματς με την Γκόμελ έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή των «κίτρινων» αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (03/08) από τη Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα, στις 19:00 ο Χερμάν Μπούργος θα κάνει την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο «Μπλούμφιλντ», ενώ μισή ώρα αργότερα, ο κόουτς της ομάδας θα δώσει την προκαθορισμένη συνέντευξη Τύπου.

«Βήμα πρόκρισης, μόνο για τη νίκη»

Ο Άρης έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως τόνισε ο Τόλης Τερζής. Ο άμεσος συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν την αναχώρηση της αποστολής και έδωσε το «σύνθημα».

«Υπάρχει αισιοδοξία, η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλή προετοιμασία. Από το πρώτο παιχνίδι με τη Γκόμελ που πετύχαμε νίκη με μεγάλη διαφορά γκολ, μας δόθηκε η ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα με τη Μακάμπι», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είχαμε παραπάνω χρόνο για να αναλύσουμε τον αντίπαλο και μετά και από το δεύτερο παιχνίδι με τη Γκόμελ, ασχοληθήκαμε αποκλειστικά με τη Μακάμπι. Τους έχουμε δει, τους έχουμε αναλύσει, τους έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προπόνηση, ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουμε και αύριο μέσα στο γήπεδο».

Αναφορικά για την εικόνα της Μακάμπι απάντησε: «Είναι μια ομάδα έμπειρη, που έχει αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές, ένα γήπεδο “καυτό” που έχει πάρα πολύ κόσμο, όμως από εκεί και πέρα εμείς έχουμε δει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτά και πηγαίνουμε αύριο για να κερδίσουμε».

See also  Σπυροπούλου: Η σημαδιακή μέρα της ανακοίνωσης, το στυλ της εγκυμονούσας και οι ευχές των επωνύμων

Τέλος, για το αποτέλεσμα που θέλει ο Άρης στο Ισραήλ, σχολίασε: «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε το βήμα πρόκρισης νωρίτερα από το πρώτο παιχνίδι. Γι’ αυτό παίζει ο Άρης. Μόνο για τη νίκη».

Πηγή