Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Καμαρά (photos)

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη επέστρεψε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 22:00 ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο 28χρονος διεθνής Μαυριτανός επιθετικός έχει συμφωνήσει με τον Άρη, στον οποίο θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι – τουλάχιστον – το καλοκαίρι, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο Καμαρά είχε μετακομίσει από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στον Πειραιά τον περασμένο Ιούλιο έναντι του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν και από τις συνεχείς αλλαγές στην τεχνική ηγεσία – Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεράν και, πλέον, Μίτσελ Γκονσάλες. Ο πρώην φορ της Φούλαμ «έγραψε» μόλις έξι συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, εδώ και καιρό είχε ζητήσει από τον Θόδωρο Καρυπίδη την επιστροφή του Καμαρά, ο οποίος στο πρώτο του πέρασμα από το Χαριλάου, σημείωσε 10 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ σε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Θα προσθέσει σε αυτές για τους επόμενους έξι μήνες, με τους «κίτρινους» να έχουν δυνατότητα επαναγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο Καμαρά θα περάσει την Τρίτη (10/1) από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί κι επίσημα ο δανεισμός του.

Πηγή

See also  Πώς θα κάνεις τα γένια σου να δείχνουν λαμπερά και πυκνά;