Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Έρχεται το F1 22 με τεχνολογία AI και υποστήριξη για VR

H φετινή έκδοση του επίσημου F1 game θα είναι η πρώτη υπό τον πλήρη έλεγχο της νέας μητρικής εταιρείας της Codemasters, της EA Sports, που κυκλοφορεί μεταξύ άλλων και το δημοφιλές FIFA.

Μάλιστα, θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες, δηλαδή σε PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series S|, καθώς και σε PC μέσω Steam και Epic Game Store.

Μία από τις μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι είναι η προσθήκη του ‘F1 Life’, που θα επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν supercars και να τα οδηγούν, όπως και ρούχα, παπούτσια, κ.α.

Επιστρέφει το δημοφιλές ‘MyTeam’ mode, που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να γίνει ιδιοκτήτης-οδηγός της δικής του ομάδας, αλλά όχι και το storyline-based ‘Braking Point’, που ήταν μέρος του τίτλου μόνο για το 2021.

Όλες οι πίστες θα είναι στο παιχνίδι στην τωρινή τους μορφή, όπως κι αυτή του Μαϊάμι, που μπαίνει στο καλεντάρι για πρώτη φορά φέτος.

Σημαντική είναι κι η προσθήκη δυνατοτήτων AI στον τίτλο, η οποία θα καταλαβαίνει τις ικανότητες του παίκτη και θα προσαρμόζει τη δυναμική των αντιπάλων στο offline mode, ώστε να είναι πάντα ανταγωνιστικοί οι αγώνες.

Τέλος, προστίθεται κι υποστήριξη για VR στο PC, ενώ οι developers υπόσχονται «μεγαλύτερα επίπεδα ρεαλισμού» στον χειρισμό των μονοθέσιων.

Δείτε και το σχετικό trailer:

Πηγή:

See also  Ο De Vries… καλοβλέπει τη θέση του Latifi στη Williams