Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ακόμα μια απεικόνιση του νέου Honda CR-V (photos)

Δεν έχουν περάσει καιρός από τη στιγμή που διέρρευσε ο σχεδιασμός του νέου Honda CR-V μέσα από πατέντα που κατέθεσαν οι Ιάπωνες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπόρεσαν να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα σχετικά με τις λεπτομέρειες στη σχεδίασή του, ωστόσο αποτέλεσε έμπνευση για να «πατήσουν» πάνω της ανεξάρτητοι designers και να αποτυπώσουν τη δική τους εκδοχή.

Αυτό ακριβώς έπραξαν οι σχεδιαστές του ρωσικού kolesa.ru, όπως έκαναν δηλαδή και στην περίπτωση του επερχόμενου Mazda CX-60. Οι γραμμές που ακολούθησαν για την περίπτωση του CR-V δεν ξεφεύγουν από τον όρο «κλασικές», με την οριζόντια γρίλια να δεσπόζει και να έρχεται σε επαφή στο πάνω μέρος της με τα φωτιστικά σώματα. Λίγο πιο κάτω βλέπουμε έναν μεγάλο αεραγωγό όπου δεξιά και αριστερά πλαισιώνεται από δύο χρωμιωμένα «L».

Ελάχιστες είναι μέχρι σήμερα οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου crossover, με τις φήμες να παρουσιάζουν ως πιθανό το σενάριο τη διατήρησης των ηλεκτροκίνητων συνόλων που χρησιμοποιεί ήδη η Honda, ενώ παράλληλα ακούγεται ότι δεν θα υπάρξει στη γκάμα ο 2λιτρος πετρελαιοκινήτηρας.

Στη θέση του ενδέχεται να δούμε ένα πλήρες ηλεκτρικό σύνολο. Η παρουσίαση αναμένεται μέσα στο 2022 ενώ το νέο Honda CR-V θα είναι διαθέσιμο προς παραγγελία από το επόμενος έτος.

Πηγή:

See also  O Elon Musk... έδιωξε τις διαφημίσεις της General Motors από το Twitter