Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Βγήκε ειδικό μπουφάν για «την καταστροφή του κόσμου» -Αντέχει και σε μαύρη λάβα

Ειδικό μπουφάν για την «Αποκάλυψη» έβγαλε η βρετανική εταιρεία Vollebak. Με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 2 χρόνια μάλλον έμοιαζε καλή ιδέα.

Το “Apocalypse Jacket” είναι σχεδιασμένο, βάσει της περιγραφής του προϊόντος, για να προστατεύει όποιον το φορά, στην περίπτωση που καταστραφεί ο κόσμος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Vollebak το εν λόγω μπουφάν κοστίζει 1.145 ευρώ και αντέχει ακόμα και απέναντι σε μαύρη λάβα, μέτωπα πυρκαγιάς και χημική διάβρωση, χάρη σε ένα υλικό που επινόησε ο Δρ. Καρλ Μάρβελ, σχετιζόμενος με το πρόγραμμα Apollo της NASA.

Στο εσωτερικό του μπουφάν υπάρχουν 23 τσέπες, που όπως εξηγείται υπάρχουν για να τις γεμίσει ο κάτοχός του με προμήθειες που θα του φανούν απαραίτητες, όταν καταστραφεί ο κόσμος. Το μπουφάν αυτό κυκλοφορεί στα μεγέθη small, medim, large, extra large και extra – extra large.

«Το Ρολόι της Αποκάλυψης είναι ένα σύμβολο της παγκόσμιας καταστροφής. Τα τελευταία 50 χρόνια οι επιστήμονες το χρησιμοποιούν για να δείχνουν πόσο κοντά στα “μεσάνυχτα” βρισκόμαστε. Το 2021 ήμασταν μόλις έντεκα δευτερόλεπτα μακριά. Οι απειλές κατά της ανθρωπότητας διευρύνονται και περιλαμβάνουν πια την βιο-τρομοκρατία και την οικολογική κατάρρευση – όπως φυσικά και την αποκάλυψη ζόμπι», γράφουν μεταξύ αστείου και σοβαρού οι κατασκευαστές στην ιστοσελίδα τους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

See also  «Λάθος ο αποκλεισμός του Τραμπ από το Twitter» λέει ο ιδρυτής του Τζακ Ντόρσεϊ