Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Δείτε αυτή την απίστευτη ιδιωτική συλλογή από αμέτρητες BMW M (photos-video)

Η BMW M, το τμήμα επιδόσεων της γερμανικής φίρμας, γιορτάζει φέτος 50 χρόνια ζωής, αλλά δεν αποκλείεται στο μουσείο της να μην έχει συγκεντρωμένες τόσες διαφορετικές εκδόσεις μοντέλων της όσες έχει ένας συλλέκτης στο Τορόντο του Καναδά!

Εντάξει, μπορεί να υπερβάλουμε, αλλά πιστέψτε μας, υπερβολική σε αριθμό είναι και η συλλογή BMW M που έχει ο συγκεκριμένος κάτοχος, όπως την παρουσιάζει μέσα από βίντεο στο κανάλι του στο YouTube o Shmee. «Καλώς ήρθατε στον παράδεισο BMW M», αναφέρει ο Shmee στην παρουσίαση του video, με τα αυτοκίνητα επιδόσεων που φιλοξενούνται σε δύο μεγάλες αίθουσες να εντυπωσιάζουν.

BMW M σειράς 1, σειράς 2, σειράς 3… και 4… και 5… και 6 συνωστίζονται η μία δίπλα στην άλλη. Ξεκινώντας τη διαδρομή από την E82 1M, περνώντας στην F87 M2 CS και σε όποια M σειράς 3 μπορείτε να φανταστείτε: E30 Sport Evo, E36 GT, E36 Canadian Edition, E36 Lightweight, E46 CSL και δεν λείπει και η F82 M4 GTS αλλά και μοντέλα της σειράς 6, ακόμα και της 7!

Και για όσους… βαριούνται να βλέπουν μόνο (τις αμέτρητες) BMW M, ο ξεχωριστός ιδιοκτήτης, που διατήρησε την ανωνυμία του, διαθέτει και μια σειρά από Porsche αλλά και Mercedes! Στη δεύτερη αίθουσα μπορεί κανείς να διακρίνει τις Porsche 991.2 GT3 Touring, 997.2 GT3 RS, 993 RS, 964 RS και 993 Turbo, μαζί με τις Mercedes SLS AMG, 560 SEL και 500 SEC.

Σας φαίνεται απίστευτο; Δείτε το video για να… πειστείτε

Πηγή:

See also  Leclerc: Έχουμε ερωτηματικά για την απόδοσή μας και της Red Bull