Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Δροσερό καλοκαίρι χωρίς αναψυκτικά Κλιάφα δεν γίνεται!

Καλή παρέα, ο αγαπημένος μου προορισμός και φυσικά τα αναψυκτικά Κλιάφα. Oι εξορμήσεις μου αυτό το καλοκαίρι συνοδεύονται από μοναδικές στιγμές δροσιάς, που προσφέρουν τα αγαπημένα μου αναψυκτικά. Οι σούπερ γευστικές συνθέσεις τους, χωρίς καθόλου συντηρητικά, δεν λείπουν από την καθημερινότητά μου-ακόμη και στις διακοπές- αφού μου δίνουν αυτό το κάτι που θέλω! Μάλιστα η μοναδική αυτή απόλαυση έχει τη βάση της στην ποιότητα των πρώτων υλών και φυσικά στην οικογενειακή παράδοση που κρύβεται πίσω από τα αναψυκτικά Κλιάφα.

Και σου εξηγώ αμέσως τι ακριβώς σημαίνει αυτό… Η εταιρία Κλιάφα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρά ιστορία, που μετρά μέχρι σήμερα 96 χρόνια ζωής με σημείο αναφοράς τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία. Το μυστικό για τα μοναδικής γεύσης αναψυκτικά είναι εδώ και έναν αιώνα ένα καλά κρυμμένο μυστικό, ενώ η εταιρία συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δημιουργεί προϊόντα με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, που χαρίζουν μοναδική δροσιά και απόλαυση για κάθε στιγμή της ημέρας!

Σε όλα αυτά πρόσθεσε τις premium συσκευασίες τους, που συνδυάζουν ιδανικά την ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης Κλιάφα με vintage στοιχεία αλλά και μοντέρνες πινελιές, που εναρμονίζονται απόλυτα με το σήμερα. Σημείωσε ότι το  σήμα-κατατεθέν σε όλα τα μπουκάλια των αναψυκτικών αποτελεί η ετικέτα στο λαιμό, η οποία καλύπτει το καπάκι για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια!

Φυσικά από την πλούσια γκάμα των αναψυκτικών Κλιάφα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και προϊόντα για όσους προσέχουν τη διατροφή και τη σιλουέτα τους. Έτσι, μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα και χωρίς ενοχές τη νέα σειρά χωρίς ζάχαρη, χωρίς θερμίδες και χωρίς συντηρητικά.

See also  Αυστραλία: Τραγικό τέλος για τις 235 φάλαινες που εξόκειλαν σε ακτή – Νεκρές οι 200

Εάν πάλι λατρεύεις την απίθανη γεύση της κόλα η νέα BIBI COLA CLASSIC θα σου χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης για αυτό το καλοκαίρι. Και για zero απόλαυση-χωρίς ζάχαρη και χωρίς ενοχές- υπάρχει φυσικά και η BIBI COLA ZERO SUGAR με μια υπέροχη γεύση στην οποία θα δυσκολευτείς να αντισταθείς!

Facebook: @kliafagr 

Instagram: @kliafagr

YouTube Channel

Site: www.kliafa.gr

Πηγή