Mediterra News | Mediterrawines.gr

24/7 Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τα σημαντικότερα γεγονότα, αναλύσεις και σχόλια.

Ηρακλής-Έιμπραμς για Ηρακλή: «Δυνατό μου σημείο το τρίποντο, να δουλέψουμε σκληρά»

Ο Τζαμάρ Έιμπραμς εξήγησε πως το δυνατό του σημείο είναι το τρίποντο που προστίθεται στο παιχνίδι του Ηρακλή

Την πρώτη του επαφή με την ομάδα του Ηρακλή είχε την Τρίτη (22/2) ο Τζαμάρ Έιμπραμς. Ο νέος Αμερικανός παίκτης της ομάδας έφτασε τη Δευτέρα (21/2) στη Θεσσαλονίκη και σήμερα το μεσημέρι προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους “κυανόλευκους”, που προετοιμάζονται για τη συνέχεια της Stoiximan Basket League.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 32χρονος φόργουορντ σημείωσε μεταξύ άλλων πως το ατού του στο παιχνίδι είναι το τρίποντο, με τα νούμερά του στις προηγούμενες ομάδες να τον δικαιώνουν: 50% φέτος στην Μπλουά (34/68 τρίποντα) σε 13 παιχνίδια, 36% πέρσι σε Πουατιέ και Λε Πορτέλ (38/106 τρίποντα) σε 21 παιχνίδια, 42% στην Τσμόκι-Μινσκ (12/29 τρίποντα) τη σεζόν 2019-20 σε 8 αγώνες και 42% σε Γερμανία και VTB League (22/52 τρίποντα) έναν χρόνο νωρίτερα σε 11 παιχνίδια.

Ακόμα, δεν έκρυψε τη χαρά του, που από τη Γαλλία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Ηρακλή. «Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα. Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση, παίζοντας ωραίο μπάσκετ και διασκεδάζοντας αυτό που κάνουμε. Χαίρομαι που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην καριέρα μου στην Ελλάδα και θα έχω την ευκαιρία να μάθω το πρωτάθλημα, αλλά και την ελληνική κουλτούρα».

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι έτοιμο για σκληρή δουλειά. “Θέλω να είμαι ο εαυτός μου μέσα στο γήπεδο και να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα, προσπαθώντας να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα. Αυτό είναι το σημαντικό και είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου για να παρουσιάσουμε κάτι καλό μέσα στο παρκέ”.

See also  Κύπελλο Ελλάδας-Final Four 2022: «Κόπηκαν» 28 οπαδοί με εισιτήρια λόγω εμπλοκής σε επεισόδια

Όσο γι’ αυτά που πιστεύει ότι θα προσθέσει στην καινούργια του ομάδα, επεσήμανε: «Εμπειρία, μακρινό σουτ, ριμπάουντ. Πιστεύω πως είμαι ένας πολυσύνθετος παίκτης, αλλά το δυνατό μου σημείο είναι το τρίποντο».
Ο Έιμπραμς γνωρίζει κάποια πράγματα για τους «κυανόλευκους», όμως θα έχει τη δυνατότητα να δει και να μάθει πιο πολλά, ως μέλος πλέον της ομάδας. «Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια του Ηρακλή στο πρόσφατο παρελθόν, κυρίως στο FIBA Europe Cup, αλλά περιμένω να δω περισσότερα, μέσα από την παρουσία μου στις προπονήσεις και στους αγώνες», τόνισε και συμπλήρωσε λέγοντας: «Έχω μιλήσει με τον κόουτς και μου έχει εξηγήσει κάποια πράγματα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα και θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί αυτό το διάστημα για να αποκτήσουμε ομοιογένεια, συνοχή, καθώς και χημεία μεταξύ μας».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας. «Να είναι υπομονετικοί και να γνωρίζουν ότι θα δώσουμε ό,τι έχουμε και θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να κερδίζουμε και να τους δίνουμε χαρά».

Πηγή